E2y

Hvordan til at besøge en nyfødt

Hvad du føler er spænding, når du lærer at nogen du kender har lige født. Besøger og se den nyfødte og hans mor er helt sikkert den første ting i tankerne. Men før du kører til den nærmeste baby butikken og købe gaver, bedre at lære først, hvad du skal gøre, når du besøger en nyfødt. Betale et besøg til en person som understreget som mor og baby kan være uhensigtsmæssig. Deres hensigt er ude af historien. Hvis du bruger tid sammen med den nyfødte og hans forældre, vil det virke som berøver kvalitet tid fra familien. Før du går, bedre læse tips nedenfor, når du besøger en nyfødt:

Hvordan til at besøge en nyfødt. Informere dem om din hensigt at besøge.
Hvordan til at besøge en nyfødt. Informere dem om din hensigt at besøge.

  • Informere dem om din hensigt at besøge. Giv faderen et opkald om dit besøg. Måske er de ikke på hospitalet længere eller måske de ikke ønsker at blive generet for nu. Hvis det er okay at besøge, bede om det mest hensigtsmæssige tidspunkt, som du kan gå ud og besøge den nyfødte. Vær opmærksom på, at babyer kan være meget uforudsigelige, så det kan være vanskeligt selv for forældrene at bestemme den bedste tid. Ikke desto mindre, bare følg forældrenes bud på det bedste tidspunkt for besøget.  
  • Forbered hvad du vil bringe. Måske har du stadig nødt til at bage nogle cupcakes eller købe nogle nyfødte essentials. Det er tid til at gøre disse nu. Når bringe mad, sørge for, at det er noget sikkert for mor som suppe og mælk. Disse bør hjælpe hende producere mere mælk til amning. Du kan medbringe noget mad til far eller nogen deltage til moderen. For barnet, kan du medbringe flere baby tøj, legetøj eller andet, han måske har brug for. Det er bedst, at du beder forældrene om, hvad de vil have dig til at bringe dem. Dette skulle give dig en idé om, hvad der vil være nyttige for dem.  
  • Hjælp dem. Selv den mindste gerning kan være en stor hjælp. Hvis du er en erfaren forælder, så måske du kan hjælpe den forælder ændre bleen. Andre mere simple ting du kan gøre er at smide skrald, lægge væk beskidt tøj, tørrer arbejdsområdet, eller vaske op.  
  • Tilbyde rådgivning, når spurgt. Nye forældre kan blive fornærmet, hvis du fortæller dem, at det, de gør, er forkert. Dette gælder ikke i sager, der kan bringe den nyfødte i fare som forkert måde at rense fodring flaske eller holde af barnet. Blot ikke fortælle dem, "Det er forkert." I stedet fortælle dem: "Her er hvordan du gør det bedre."  
  • Hold barnet for en stund. Hold ikke de nyfødte længere end fem minutter, medmindre forældrene beder dig, eller hvis de har brug for. Forældrene ønsker at tilbringe kvalitetstid sammen med det nye medlem af familien. Og de kan ikke gøre det, hvis du monopolisere baby.  
  • Plan for et kort besøg. Ikke bo der længere end 30 minutter. Den gennemsnitlige tid besøger nyfødte er omkring 15 minutter. Længere end det, og det kan allerede være stressende for forældrene. Du kan også se ud for tegn på, at de vil have dig til at forlade som gabende og beder dig, hvor du vil gå næste.


Forældre, især moderen, er stadig i en forvirrende situation for en uge efter at barnet blev født. De føler himmelhenrykt endnu de føler en masse stress fra den krævende baby. Hvis du ikke er en nær ven eller slægtning, det er mere etisk at besøge den nyfødte omkring to uger eller en måned efter fødslen. Du vil blive mere værdsat, hvis du giver dem mere tid alene, medmindre den, hvis de beder dig om at komme og besøge den nyfødte.