E2y

Hvordan til at bygge en skildpadde levested

Opret en udendørs kabinet til at holde din skildpadde sikkert

Æskeskildpadder gøre store kæledyr. Desværre er de fleste af dem holdt i akvarier. Skildpadder ville være meget gladere, hvis de havde en udendørs kabinet, der efterlignede deres naturlige miljø. Disse tips vil hjælpe dig med at oprette et sådant kabinet til dit kæledyr box skildpadde.

Trin 1

Hvordan til at bygge en skildpadde levested. Vælg den rigtige placering.
Hvordan til at bygge en skildpadde levested. Vælg den rigtige placering.

Vælg den rigtige placering. Find et sted i din værftet, der modtager en god mængde af sol. Morgensol er at foretrække, med skygge i den varme eftermiddag. Det er fint, hvis kabinettet modtager direkte sollys, bare være sikker på at give steder for skildpadder at undslippe solen i kabinettet.

Trin 2

Få materialerne. Du skal nok massivt, ubehandlet træ til at skabe et kabinet, der er mindst 4x6 meter. Siderne af kabinettet bør være mindst 18 inches høje. Du skal også nok 2x2 træstykker til at oprette et cover. Brug trådnet for dækning samt under kabinettet.

Trin 3

Grav et hul. Baseret på de målinger, du har besluttet, grave et hul, så kabinettet er sunket i jorden. Læg trådnet et par inches under jorden for at modvirke skildpadder at grave.

Trin 4

Opret en udendørs kabinet til at holde din skildpadde sikkert. Line bunden af kabinettet med et substrat materiale.
Opret en udendørs kabinet til at holde din skildpadde sikkert. Line bunden af kabinettet med et substrat materiale.

Opret en træramme. Brug af træ, du har købt, skal du oprette en træramme omkring de indvendige kanter af hullet. Fastgør træet i hjørnerne med rustfrit stål hjørne plader.

Trin 5

Line bunden af kabinettet med et substrat materiale. Du kan bruge en blanding af muldjord og mos, samt bark og græs udklip. Dette vil give skildpadden at grave sig ned under barken og afklippet græs.

Trin 6

Fyld kabinet med steder at gemme. Du ønsker skildpadder at have steder at gemme og finde skygge. Du kan bruge fremstillede halvdelen logs eller stykker af bark hviler på træstammer eller klipper. Skildpadder kan også bruge bark og træstammer til at udforske deres territorium. Placer en flad gryde vand i kabinettet, så skildpadder kan kravle ind og ud af panden, men ikke bliver oversvømmet helt.

Trin 7

Sæt maden i kabinettet. Placer salat, krydderurter og andre greens inde i kabinettet. Du kan endda sætte jordbær og tomatplanter derinde, bare være sikker på at de ikke er blevet behandlet med pesticider.

Trin 8

Tilslut 2x2 træstykker til at skabe et dække for kabinettet. Brug en hæftepistol til at fastgøre trådnet til 2x2s, som vil fungere som et dække for pennen. Brug hængsler til at fastgøre dækslet til træramme. Dette vil holde andre kæledyr og mulige rovdyr ud af kabinettet. Det vil også holde skildpadder inde i kabinettet, du har arbejdet så hårdt for at skabe.