E2y

Hvordan til at dekorere en baby shower

Hvis du planlægger en baby shower

Hvis du planlægger en baby shower, du har en masse ting at gøre. En af dine mere vigtige opgaver er at beslutte på dekorationer. Bruseren indretning er med til at sætte stemningen for den part, fra elegante til fjollet. Når du har afviklet på dekorationer, vil alt andet falde let på plads.

Her er et par ideer til at overveje, når omdanne et rum for den vordende mors store dag:

Vælg et tema og farver. Color med til at sætte stemningen. Hvis du kender barnets køn, kan du altid gå med traditionel pink eller blå. Hvis ikke, så hvid, elfenben, blød gul eller lysegrøn arbejde godt. Og for en livligere udseende, kan du endda overveje at bruge lyse, primære farver.

Temaet skal være sjovt og farvesætningen

Temaet skal være sjovt og farvesætningen. Du kan rådføre sig med moderen om temaet så godt. Nogle vælger at dekorere børneværelset omkring specifikke tegneseriefigurer eller farver. Dette vil også hjælpe gæsterne vælge gaver til den vordende mor.

For en sjov idé

For en sjov idé, dekorere festlokalet med et stort legerum tema. Brug store legeplads bolde, multimedieklip printables, overdimensionerede udstoppede dyr, og store plastik legetøj spande til at holde kolde drikkevarer. Alle elementer kan gemmes til barnet, eller hvis der er børn til stede, kunne hvert barn få lov til at tage et stykke legetøj hjem.

Navn, der baby. Hvis du ved, hvad barnets navn vil være, så prøv at indarbejde det i indretningen. Du kunne hænge et stort banner med ordene: "Vi kan ikke vente med at møde dig, Matthew!" eller stave barnets navn i store blokke fremstillet af ensartet størrelse papkasser. Nogle af de spil kan dreje rundt om navnet. Spørg gæster til at bruge bogstaverne i navnet på barnet at gøre ord. Brug en timer til at tælle fem minutter. En anden fem minutters spil er at have gæster navnet Hollywood-stjerner med det samme navn som baby. Denne ene er sikker på at få dem glade!

Hvordan til at dekorere en baby shower. Vælg et tema og farver.
Hvordan til at dekorere en baby shower. Vælg et tema og farver.

Bliv organiseret med et opholdsområde diagram. Arranger siddepladser til at opfordre dine gæster til at interagere. Runde borde, som sæde 8-10 personer hver er som regel bedre valg end store, rektangulære taffelborde. Vær sikker på, at alle gæster har en dejlig udsigt over de vigtigste bord, hvor mor-til-være, vil blive siddende.

Gør plads til gaver. Opsæt et stort bord (eller to!) Til gaver. Place to stole ved siden af ​​gavebordet-one til mor-til-være at bruge, mens hun åbner gaver og en anden for en ven, der vil registrere hver gave. Mærkning ned hver gave som det er åbnet, vil gøre det meget lettere, når det er tid til at sende Tak kort!

Pynt æresgæst stol. Vedhæft store stof buer eller festlige helium-fyldte balloner. Stolen kan også være dekoreret med tåbelige streng, gavepapir og andre sådanne materialer. Mulighederne er uendelige!

Pynt bordene. Der er masser af måder at oprette stykker til bordet, der vil wow gæster og mor at være. Disse ideer vil fordoble som unikke part favoriserer - bare lade gæsterne vide, at de er velkomne til at tage disse emner med dem hjem.

 • Overvej at placere friske blomster eller stearinlys indpakket i farvet netting ved hvert bord indstilling. En helium-fyldte ballon bundet til en lille udstoppet dyr fungerer godt, også.
 • Placer en upside-down paraply ved hvert bord og fyld den med små babyudstyr såsom bideringe, rangler og støvletter. Leverancer til hjemmelavet baby shower favoriserer, ligesom disse dekorative paraplyer, er billige og tilgængelige på de fleste fest butikker.
 • Placer en farverig togvogn fyldt med cookies eller slik i midten af ​​hvert bord. Efter brusebadet, kan disse tog centerpieces samles som en gave til den nye baby.

Hvis du planlægger en baby shower. Bliv organiseret med et opholdsområde diagram.
Hvis du planlægger en baby shower. Bliv organiseret med et opholdsområde diagram.

Ideer om et budget
Du behøver ikke at bruge en masse penge på dekorationer. Der er mange ting, der kan gøres med begrænsede midler. Se nedenfor for nogle eksempler:

Ferie dekorationer. Anvend julelys, at du har omkring huset til dekoration. De vil tilføje farve til begivenheden.

Baby krukker. Saml babymad fra venner med små børn. Rengør glassene og give dem tid til at tørre. Du kan nu male dem, lim billeder af babyudstyr til dem fra gamle blade, eller placere små stearinlys inde for bordene.

Brug gaver som indretning. For et unikt udseende, kan du hænge en tørresnor op i rummet. Du kan derefter bede gæsterne til at hænge elementer såsom onesies, tæpper, legetøj osv. til stregen. Dette vil tilføje et strejf af flair til gaven bordet!

Den ble kage. Dette er en af de mest populære baby shower gaver. Du skal blot foretage en mock "kage" fra babybleer. Det gør ikke kun en stor gave, men en meget flot dekoration til baby shower.

Emner, du bliver nødt til at gøre ble kage:

 • 60 bleer, der er størrelse 1
 • Stykker af pap til at adskille de enkelte lag. Skær dem i cirkler.
 • 3 store elastikker
 • Sutter, bideringe, bånd osv.

Her er vejledningen:

 • Rul hver ble. Start fra bunden, og rul det til toppen. Når valset, tape bleen, så det ikke mister sin form.
 • Gør tiers. Sted 35 eller så rullet op bleer sammen i et cirkulært mønster. Placer en elastik omkring dem til at holde dem sammen. Det andet lag skal have 18, og den endelige tier vil have 9.
 • Sæt det hele sammen. Placer hvert lag oven på hinanden ligesom en lagkage. Tilføj sutter og andre små nipsgenstande til at dekorere kagen.
 • Tilføj en overraskelse. En anden variation til denne kage er at tilføje en stede i bleerne. Dette kan gøres ved at placere onesies og udstoppede dyr i midten af ​​bleer på hvert niveau.

Disse er blot nogle få ideer for dig at bruge, når udsmykning til en baby shower. Mange af de elementer, der skal købes kan købes i discountbutikker eller doneret af venner og familie. Dette vil hjælpe kompensere for omkostninger til forsyninger og samtidig sætte stemningen til festen!