E2y

Hvordan til at dekorere for en udendørs bryllup

Bryllupper kan være mere mindeværdige og spændende, når holdes udendørs

Bryllupper kan være mere mindeværdige og spændende, når holdes udendørs. Det ideelle tidspunkt til at fejre bryllupper udendørs er som regel enten i sommeren eller efteråret. I løbet af sommeren, kan du få en fin tid i det varme vejr, og alle kan være klædt ned for begivenheden. I løbet af efteråret, i mellemtiden kan du nyde den sprøde, kølige luft, og du kan få dit bryllup midt på baggrund af naturens farver skiftende.

Du kan have bryllup ceremonier og modtagelse på din baghave. Du kan nemt dekorere dit eget hjem for en udendørs bryllup med disse tips.

 • Vælg et tema. Du kan bestemme, blandt mange forskellige temaer til din udendørs bryllup. Dette kan være victorianske, land eller moderne. Din indretning og farvesammensætning i høj grad vil afspejle den form for tema, du vælger til din udendørs bryllup.
 • Medtag en masse farve i dine dekorationer. Det er en god idé, især hvis din værftet består af greens. Du kan tilføje blomster til at matche din brude entourage farveskema. Du kan også tilføje bånd og sløjfer til at matche disse blomster. Placer disse planter og blomster på plantageejere hele værftet.
 • Du kan oprette en havepavillon, som det sted, hvor du vil blive at sige din vows. På denne måde kan man sige din vows i en mere højtidelig måde. Line up stolene fører mod havepavillon, så alle får en god udsigt. Tilføj indretning til stolene ved at binde bånd og blomster. For at få ekstra komfort, tilføjer puder, så dine gæster kan sidde i komfort.
 • Opsæt telte med åbne sider til din reception. Dekorere det indre af teltene på samme måde, du ville forskønne en festsal. Tilføj duge til et elegant look. Medtag julelys på indersiden af ​​teltene til belysning. Du kan også placere stearinlys på bordet for et romantisk look, især hvis din modtagelse vil være en aften eller middag modtagelse. Tilføj skåle eller kurve af blomster på hver af tabellerne.
 • Omfatter belysning og lamper i din indretning. Da du skal holde bryllup eller reception udendørs, bruge lanterner.
 • Hvis du er bekymret med bugs, snor op netting over hele området, således at dine gæster vil blive beskyttet, mens du stadig nyde skønheden af ​​udendørs.
 • Hvis du vil være at oprette en transportabel toilet eller pulver plads til dine udendørs gæster, dekorere det også. Du kan skjulte struktur ved at tilføje blomster, bånd eller buer.


Nogle tips

  Altid have en backup plan

  Hvordan til at dekorere for en udendørs bryllup. Medtag en masse farve i dine dekorationer.
  Hvordan til at dekorere for en udendørs bryllup. Medtag en masse farve i dine dekorationer.

 • Altid have en backup plan. Fordi du holder brylluppet udendørs, du aldrig vide, hvis vejret kunne være et problem. Hvis du har telte, sørg for at de er store nok til at rumme gæster i tilfælde af regn.
 • Nogle mennesker måske ikke lide at være ude i solen for meget. Hvis dit bryllup vil blive afholdt om eftermiddagen, så sørg for at der er skraverede områder for din sol-følsomme gæster at bo i.
 • Også for effekt, kan du komme i en hestevogn i stedet for en brude bil. Dette afslutter den udendørs og natur udseendet af dit bryllup.