E2y

Hvordan til at fejre mors dag med din mor-in-law

Uanset om du får sammen med hende rigtig godt eller ej

Uanset om du får sammen med hende rigtig godt eller ej, mors dag er et godt tidspunkt at enten gøre det godt igen med din mor-in-law eller styrke jeres forhold endnu mere. Der er mange dejlige måder at inkludere hende i dit dagens lystighed. Efter alt, har du til at takke hende for at bringe din mand til at være!

Hvordan til at fejre mors dag med din mor-in-law. Uanset om du får sammen med hende rigtig godt eller ej.
Hvordan til at fejre mors dag med din mor-in-law. Uanset om du får sammen med hende rigtig godt eller ej.

  • Simple godbidder. Hvis du er glad for madlavning, invitere hende over til morgenmad eller frokost og piske en dejligt måltid for hende og familien. Det ville være en god måde at starte din dag, og det ville også være rart at have hele familien rundt. Tal med din partner om at give hende en Mors Dag-kort, og beslutte, om du skal logge på på din egen eller have begge dine navne på det, eller hvis du gerne vil levere det personligt eller få den sendt via mail. Chancerne er, din ægtefælle vil vide, hvad din mor-in-law ønsker, så det er bedst at tale med ham om det først. Hvis du har små børn, bede dem om at gøre Glad Mors Dag-kort til deres bedstemødre. Dette er en fantastisk måde at have de involverede børn, og der er ingen chance for, at dette vil give bagslag. Din mor-in-law vil elske dette. Sørg for, at for hvert kort, du medtage en nylig billede af dine børn bare så hun kan holde en påmindelse om hendes børnebørn. Det ville være virkelig rart, især hvis hun ikke får at se sine børnebørn ofte.
  • Relationship status. Alt, hvad du vil planlægge at gøre for din mor-in-law, vil helt afhænge af, hvad slags forhold du har med hende. Hvis hun bor langt væk, og du har mødt hende bare et par gange, så ved alle midler, kan du besøge hende, hvis du har råd til det. Gør hende til at føle inkluderet i din nærmeste familie. Tilbringe lidt tid i hendes område måske endda føre til en åben, meningsfyldt forhold. Hvis du bor fem minutter væk fra hendes hus, på den anden side, hvorfor ikke prøve at tage hende på en tur ud af byen? Sørg for at spørge din ægtefælle om de ting, hun kan lide og hader, så du kan planlægge din rejse i overensstemmelse hermed. Hvis du tror, ​​en tur er for meget, tage hende ud til brunch i en smuk have café. Bare gøre dagen lidt mere speciel for hende, og hun er sikker på at have en god tid. Husk, det handler om forholdet. Hvis du bor for langt væk og ikke har råd til at rejse, sende hende et håndskrevet kort, der udtrykker, hvordan du ønsker at få mere at vide om hende og at have en chance for at tilbringe tid sammen med hende.

Har dine børn bage hendes cookies eller en kage at gøre hendes dag ekstra speciel! tilbringe mors dag med din mor-in-law er ikke svært overhovedet, så længe du huske på, at hvad der er vigtigt er, at du er i stand til at styrke dit forhold til hende, og samtidig gøre hende føler del af familien!