E2y

Hvordan til at finansiere raise for hunde krisecentre

Hund krisecentre er i sagens natur gode sager

Hund krisecentre er i sagens natur gode sager, og gode årsager aldrig løber tør for støtte. Det er den gode nyhed. Udfordringen ligger i at finde midler, der vil hjælpe dig med at opnå fond hæve mål for din hund husly. De begyndelse er svær, men med vedholdenhed og tæt overholde disse trin, vil du helt sikkert finde din succes. Der er så mange måder, som du kan rejse midler til en hund husly.

  • Appel til følelser. Den mest gennemprøvede effektive måde at få en anstændig fundraising indsats for din hund husly er ved hjælp af at appellere til menneskelige følelser. Dette indebærer at få grafik og iørefaldende taglines, som vil gøre jeres sag populært og godt elsket af folk. Mund til mund markedsføring er stadig den bedste strategi. Tag de bedste og sødeste billeder af dine hunde og placere dem i dine flyers for større følelsesmæssig gennemslagskraft.
  • Sammenkædning eller joint ventures. Den bedste måde at styrke din fundraising indsats er ved hjælp af samspil med andre agenturer eller bevægelser, der har en lignende ende. Hoteller med PET-venlige faciliteter, kæledyr hospitaler eller saloner og andre steder, der frekventeres af dyre-entusiaster kan bare være nogle af de bedste steder, hvor du kan engagere sig i joint ventures. Fælles arrangementer med etablerede dyreven klubber og lignende vil give dig synergi i at fremme din sag og deres.
  • Pet-specifikke sponsorater. Give identitet til de forskellige tegn i din hund husly kan også virke til din fordel. Dine bedste hunde kan faktisk hjælpe dig ud i at få de nødvendige midler ved at knytte fadderskaber direkte til de enkelte hunde i dit ly. De mest elskelige dem vil helt sikkert få et pænt donationer, selv om de ikke er virkelig de mest stabile måde at få midler til din husly.
  • Traditionelle midler. Der er mange traditionelt god praksis med at rejse midler. Bage salg (i form af hunde, for ekstra promotion), koncerter, bilvask og mange andre typer af fundraising aktiviteter er alle levedygtige. Du kan gøre dem alle samtidig, hvis du er fuldt bemandet og med villige frivillige i jeres midte. Du kan også gøre dem hver uge eller hver måned. Det vigtige er at forblive synlig og konsekvent til din målgruppe.
  • Online hjælp. Websites såsom Step by Step Fund Raising og Animal Shelter Drikkepenge er rig på ideer, som vil hjælpe dig med at rejse midler på den rigtige måde. Disse online hjælper vil helt sikkert hjælpe dig med at nå dine mål, og de ofte hjælpe dig med konkrete skridt til, hvordan man gennemføre de fundraising aktiviteter, at de antyder dig at gøre.


Den fundraising indsats er bare hårdt i starten

Hvordan til at finansiere raise for hunde krisecentre. Sammenkædning eller joint ventures.
Hvordan til at finansiere raise for hunde krisecentre. Sammenkædning eller joint ventures.

Den fundraising indsats er bare hårdt i starten, men senere kan du være sikker på at få en stabil forsyning af økonomisk hjælp. Desuden vil det være meget nyttigt, hvis du har en finansiel rapport slags estimerer, hvor meget du virkelig har brug for hver måned for at holde hunden husly i top drifts form. Denne måde, vil du være i stand til at skræddersy passer til dine mål og de disponible ressourcer til, hvad aktiviteter du har i tankerne for at skaffe midler.