E2y

Hvordan til at forberede en brooder for kyllinger

Nyklækkede kyllinger vil kræve delikat huset for at sikre en ordentlig udvikling og sundhed. Den passende bolig til disse kyllinger kaldes en brooder. De vil leve i brooder indtil de modnes til en alder, hvor de kan overleve i en kylling kup. Den brooder skal flere emner, hvis du vil have dine kyllinger for at overleve. Der bør være rigelig plads til ungerne til at flytte rundt og samtidig opretholde ordentlig beskyttelse udefra elementer, der kan true deres overlevelse. Det brooder skal være forberedt med nok varme med et godt udbud af mad og vand. Bortset fra disse forhold, er der andre forhold, som du bliver nødt til at oprette for at sikre, at dine kyllinger vokse til at blive sunde tilføjelser til din kylling kup.

Hvordan til at forberede en brooder for kyllinger. Måling af et brooder.
Hvordan til at forberede en brooder for kyllinger. Måling af et brooder.

  1. Opret en brooder. Ideelt set en brooder er et område, der vil adskille kyllinger fra resten af ​​indbyggerne i din hønsegården. Det brooder kan være et lille område af din hønsegården, der har nok vægge for at forhindre de større kyllinger fra flyvende ind og rode med ungerne. I tilfælde af at du ikke har plads til dette, kan du købe færdigbyggede kyllingemødre eller oprette dine egne ved hjælp af papkasse eller plastik opbevaring bin. Den ideelle brooder dog er et lille hus, der er forhøjet med et areal afspærret med vægge for at forhindre kyllingerne fra at gå uden for brooder.
  2. Måling af et brooder. For at sikre at du har nok plads i brooder for kyllinger at indånde, bliver du nødt til at følge visse måling rationaler. For kyllinger, der er 0 til 4 uger gammel, vil du har brug for et område størrelse på mindst en halv kvadratmeter per chick. Når dine kyllinger nå en løbetid på 4 til 8 uger, udvid brooder at tillade 1 kvadratmeter per chick. For ældre kyllinger svarende til 8 til 12 uger, skal bruge 2 kvadratmeter for hver kylling. Efter disse målinger vil sikre, at dine kyllinger vil have nok plads til at leve i. Sørg for at oprette en brooder der kan udvides nemt at give mere plads.
  3. Forbered strøelse. At give den optimale komfort for dig kyllinger, spredt risskaller eller fyr spåner på brooder gulvbelægning. Hele gulvet bør være overensstemmelse med disse. For at opnå den rette foring tykkelse, sørg for, at når du sprede strøelse på gulvet, at gulvet ikke vil være synlig længere. Urin og afføring, at kyllinger kan producere blive giftige. Strøelse vil absorbere disse til at sænke giftighed-niveau.
  4. Giv en varmekilde. Kyllinger kan udvikle forkølelse. Hvis de gør, kan det mindske chancerne for kyllingens overlevelse. For at undgå dette, vil du nødt til at give rigelig varme. Placer en rød og gul pære på toppen af ​​brooder at tjene som en varmelampe. Sørg for, at højden af ​​pære er justerbar. Tænd lyset og lad det varme op dine unger. Overhold kyllinger omhyggeligt med hensyn til lys. Hvis kyllinger er grupperet nær lampen, så er det for koldt. Sørg for at justere lampen i overensstemmelse hermed. Da kyllingerne modnes, vil du brug for mindre varme.
  5. 5.. Forbered fodring strukturer. Du skal bruge en god forsyning af vand og feeds for at sikre, at dine kyllinger får nok næring. Placer nogle waterers at levere løbende vand til dine unger at drikke. For feeds, placere nogle fodring bakker. Da kyllingerne vokser, bliver du nødt til at erstatte de fodring bakker med fodring strukturer på det samme niveau af deres hoveder.

Disse er nogle af de vigtigste aspekter af en ordentlig brooder. Hvis du forbereder alt ordentligt og nøje overvåge kyllinger, så skal du øge chancerne for, at dine kyllinger vil vokse til at blive sunde kyllinger.