E2y

Hvordan til at forkæle din kone

Gift liv kan være en udfordring

Gift liv kan være en udfordring, især efter bryllupsrejse scenen. Kom-to-know du en del vil være over på dette tidspunkt, og du og din kone vil være bekendt med hinandens særheder. Men dette betyder ikke, at du skal fokusere på det negative. Du bør være i stand til at fokusere på den positive side, desto mere. Sommetider kærlighed betyder ikke swooning over nogen eller har dit hjerte springe et slag over. Det er ofte at være konstant opmærksomme på den anden person, og gør de små ting til at lade hende vide, at du pleje. Igangsætte venlighed og generøsitet, og være der for hende. Uanset personlighed din kone har, vil hun helt sikkert sætte pris på en mand, der vil forkæle hende.

Forkælelse din kone vil involvere forskellige ting, afhængig af din situation. Her er et par ideer, der kan hjælpe.

Pas på børnene

Hvordan til at forkæle din kone. Pas på børnene.
Hvordan til at forkæle din kone. Pas på børnene.

Pas på børnene. Moderne forældre er ofte et fælles ansvar. Men under infanthood, er det ofte moderen, der vågner op midt om natten for at sætte en grædende baby til at sove. Tilbyd at gøre det for hende. Hun vil helt sikkert sætte pris på den gode nattesøvn. Med større børn, kan du tilbyde at udarbejde deres skole ting, såsom deres madpakke, mens kone nyder hendes morgenmad.

Forbered måltider

Forbered måltider. Prøv at bringe den indre kok i dig. Lad din kone hvile, mens du forbereder dagens måltider. Dette kan være en særlig god idé i weekenden. Du kan behandle hele familien til en grill i baghaven. Derefter skal du sørge for at rydde op bagefter!

Gå ud på en date

Gå ud på en date. Ægtemænd og hustruer ofte ikke har tid nok som et par, især med en masse bekymringer, ligesom børnene, arbejde, pligter og lignende. Gå ud på en date en gang imellem. Behandle hende til en dejlig middag på et rart sted. Det kan være formel, eller det kan være en hyggelig, afslappet sted. Hvad der er vigtigt er, at du både nyde. Hvis du har mere tid til dig selv, kan du endda gå på en middag dato på en båd eller en bugt krydstogt. Det bør ikke tage for meget tid fra dine andre ansvarsområder i hjemmet.

Tag på en ferie

Gå på en ferie. Men hvis du har tid, og hvis børnene er store nok til at tage vare på sig selv, så kan du tage konen til en ferie. Du kan gå island hopping på en tropisk strand eller skiløb på et bjerg resort. Hvis det ikke koster for meget, så kan du bringe hele familien sammen. Bare sørg for at indstille en anden rute for børnene og for dig selv, så du og konen kan få lidt tid alene.

Giv hende en massage

Gift liv kan være en udfordring. Forbered måltider.
Gift liv kan være en udfordring. Forbered måltider.

Giv hende en massage. Hun har formentlig arbejdet hårdt på kontoret hele dagen, og tilbragte et par timer at forberede middag og oprydning efter. Hvorfor ikke give hende en massage ved sengetid? Dette kan hjælpe hende slappe af, og vil helt sikkert berolige hende på nerverne. En god back rub vil smelte væk alle bekymringer. Hvem ved, måske det endda føre til noget andet?

Et ægtepar nødt til at glemme deres andre ansvarsområder hver gang i et stykke tid, og fokusere på sig selv. Dette vil medvirke til at fremme et sundt forhold bygget på tillid og samvær.