E2y

Hvordan til at genkende "co-afhængighed " på dig selv

Co-afhængighed er en meget almindelig tilstand

Co-afhængighed er en meget almindelig tilstand. De fleste individer kan endda benægter at have et problem, indtil det er påpeget af en anden. De fleste individer vil acceptere det som en del af det er, hvem de er. Personer med co-afhængighed spørgsmål nødt til at tage et kig og undersøge sig selv og deres handlinger.

Det første skridt i at identificere co-afhængige adfærd er at anerkende symptomerne. Nogle af symptomerne er lavt selvværd, kontrolspørgsmål, og underkastelse. De fleste co-afhængighed individer fokuserer helt på andres følelser, der forlader deres helt ud. Disse personer trives med at blive vellidt og være centrum for opmærksomhed, mens med venner. Men de samme individer ser sig selv som fiaskoer, og vil aldrig blive til noget.

Hvordan til at genkende "co-afhængighed " på dig selv. Co-afhængighed er en meget almindelig tilstand.
Hvordan til at genkende "co-afhængighed " på dig selv. Co-afhængighed er en meget almindelig tilstand.

Der er ingen klare diagnoser til co-afhængighed uorden, og sundhedspersonale har en vanskelig tid at diagnosticere denne betingelse, men der er måder for individer til at genkende deres egne co-afhængighed vaner. Enkeltpersoner bliver nødt til at tage tid og evaluere deres liv og relationer med andre mennesker. Nogle af de tegn en person kan genkende i dem som værende co-afhængige er:

Enkeltpersoner er normalt besat med andre lykke og velvære, før deres egne. De ser alle andre som værende bedre end dem, de til tider copycat venner og familiemedlemmer. Disse individer kan have problemer med at holde et forhold, de har en vanskelig tid at nyde livet. De fleste co-afhængige individer er bange for opgivelse af denne grund holder de deres relationer med andre på et absolut minimum. Co-afhængige mennesker er altid på udkig for at give en hjælpende hånd, hvis de ser nogen, der vises brød, de gør det til deres ultimative mål at rette dem.

Co-afhængige individer kan tro andre er årsagen til deres utilfredshed, alle andre er skyld i problems.A person kan genkende de føler håbløs, usikker og manglende selvtillid meste af tiden. Dette gør det vanskeligt for co-afhængige personer til at være alene.

Hvordan til at genkende "co-afhængighed " på dig selv.
Hvordan til at genkende "co-afhængighed " på dig selv.

Når en person indser de har et problem, de kan opsøge hjælp fra en terapeut. En terapeut kan hjælpe dem med at håndtere spørgsmål, som kan have ført til co-afhængighed adfærd. Enkeltpersoner først nødt til at forstå deres adfærd og lære nye måder at håndtere omverdenen. Enkeltpersoner kan overveje gruppeterapi, familieterapi og anden behandling planer. Grupperne vil hjælpe dem med at fokusere på at sætte grænser, og udvikle sunde relationer med mennesker.

Det er vigtigt for enkeltpersoner at notere, om de oplever tegn på depression, eller episoder af angst. Hvis co-afhængighed går ubehandlet kan det føre til andre mere alvorlige sundhedsmæssige betingelser såsom, hypertension, maveproblemer, colitis, søvnløshed, sår og mange andre forhold. Personer, der føler, at de oplever symptomer på co-afhængighed bør opsøge professionel sundhed rådgivning. Der er mange støttegrupper oprettet for at hjælpe disse personer.