E2y

Hvordan til at give dine tvillinger sunde uafhængighed

Twins har et særligt bånd og forholdet

Twins har et særligt bånd og forhold. Fordi de er et par, er det nemt at konstant at gruppere dem sammen. De vil vokse op afhængigt af hinanden, men de har brug for at vide, at de kan fungere individuelt på egen hånd. Som forælder, du nødt til at sikre, at hvert barn udvikler uafhængigt af de andre, selvom børnene deler den samme fødselsdag. Her er hvordan du kan give dine tvillinger sunde uafhængighed.

  1. Forkæl dine tvillinger som individer, ligesom du ville enkelt fødsel børn. Husk, end selv hvis de ser det samme, er de stadig to separate børn. Undgå at tvinge dem til at lave aktiviteter sammen udelukkende. Lige som hvis du havde enkelt fødsel børn, ville du tage hensyn til forskellene i deres personligheder og præferencer.
  2. Tilskynde individuelle interesser. Hvis et barn viser interesse for dans, og den anden viser en interesse for kunst, tilmelde barnet i sin tilsvarende interesse. Må ikke tvinge både børn at komme ind i dans eller handler sammen, især hvis man ikke er interesseret. Det kan være sød at se dem spille sammen, men hvis der er ingen tilbøjelighed, risikerer du fremmedgørende et barn.
  3. Undgå sammenligninger. Det er svært ikke at gøre se, hvordan de er bogstaveligt talt så ens, men ros hvert barn for deres individuelle fortjeneste i stedet for, hvordan han billetpriser i forhold til hans tvilling. For eksempel kan du sige, hvordan et barn gjorde det rigtig godt i sin math test, og hvordan den anden er udmærker sig i videnskaben. Du kan opmuntre, at de arbejder eller studerer sammen, men ikke rose én på bekostning af at sammenligne ham med den anden tvilling.
  4. Tilmelde børnene i separate klasser. Anmode skolen til at placere hvert barn i en separat klasse. Denne måde, vil de udvikle deres separate kreds af venner. Det vil også være vanskeligere for andre børn og lærere til at sammenligne de to, da de ikke vil være i nøjagtig samme miljø.
  5. Lad dem bære forskellige outfits og ser anderledes ud. Det er okay at have nogle outfits nøjagtig det samme, men børn skal have lov til at udtrykke deres individuelle præferencer og smag i deres tøj. Måske et barn vil foretrække dristige farver og lyse prints, mens den anden vil foretrække mere afdæmpede toner. Tillad hvert barn at udtrykke deres individualitet i deres tøj. Som de bliver ældre, vil forskellene blive mere markant. De kan holde op med at have de samme haircuts eller styling deres hår på samme måde. Må ikke bekymre dig. Det ville være på samme måde, hvis du har en enkelt fødsel børn.

Der er flere familier med tvillinger og flerfødsler nu

Hvordan til at give dine tvillinger sunde uafhængighed. Forkæl dine tvillinger som individer.
Hvordan til at give dine tvillinger sunde uafhængighed. Forkæl dine tvillinger som individer.

Der er flere familier med tvillinger og flerfødsler nu, så det er ikke så ualmindeligt i dag at kende nogen, der har en tvilling eller er én. Husk på, at de fysiske ligheder kan være fremtrædende, men tillader hvert barn til at udtrykke sig selv som en særskilt og individuel person. Dine tvillinger vil naturligvis obligation og se ud for hinanden, men de bliver nødt til at lære at leve deres liv hver for sig.