E2y

Hvordan til at give en hund som en gave

Tænker på at give en hund som en gave til en elsket en? Der er mere til processen end blot at købe en hvalp, indpakning ham i en dejlig pakke med buer og en gave tag, og placere den gave under et træ (af indlysende grunde, er dette ikke en god idé) ...

Faktisk er der mere til denne afgørelse end næsten enhver anden gave

Faktisk er der mere til denne afgørelse end næsten enhver anden gave, du kan give. At eje en hund er et enormt ansvar, og alt for ofte hunde er givet som gaver uden en høj grad af overvejelse. Når du giver en hund som en gave uden masser af overvejelser, du risikere at skabe en situation, hvor hunden hurtigt sat op til vedtagelse - en ret almindelig konsekvens af at give hunde som gaver. Du bør aldrig føle sig retfærdiggjort i helt overraskende en ven eller elsket en med en hund. Vær sikker på, at personen er villig til at forpligte sig til en hund, så hunden vil uden tvivl være et velkomment og lykkelig medlem af familien.

Hvordan til at give en hund som en gave. Har denne person nogensinde udtrykt ønske om følgeskab af en hund?
Hvordan til at give en hund som en gave. Har denne person nogensinde udtrykt ønske om følgeskab af en hund?

 1. Har denne person nogensinde udtrykt ønske om følgeskab af en hund? Hvis ja, hvordan har for nylig gjorde hun det klart, og hvor alvorligt ville du sige, at hun var? Hvis svaret er "nej, hun aldrig rigtig sagde, hun ville have en hund" eller "ja, men det var et stykke tid siden," eller "ja, men jeg er ikke sikker på, hvad race hun ønsker," så skal du ikke give en hund som en gave. At give nogen en hund, du virkelig skylder det til hunden og den person at værdsætte alvor af beslutningen og gøre alle ordentlige overvejelser.

Hvis svaret på ovenstående spørgsmål er "ja, gentagne gange og meget nylig," så skal du spørge dig selv, hvorfor din ven eller elsket man har ikke plukket ud af en hund selv. Folk kan tale om at ville købe en hund, mens ærligt erkender, at det ikke vil ske, fordi de kender deres nuværende situation er ikke befordrende for kæledyr ejerskab.

 • Overvej personens livsstil og levende miljø. Undersøg sit liv med samme præcision, som du ville undersøge din egen. Må ikke tænke på at købe ham en hund som en gave, medmindre du kender ham godt nok til at undersøge nøje og komfortabelt, og konkluderer, at han er klar til at have et kæledyr hund. Er hans job kræve ham til at rejse en masse? Er han bruger en masse tid væk fra hjemmet? Er han har penge nok til at give dyrlægepleje og betale for mad og legetøj?

  Hvem er den person

  Faktisk er der mere til denne afgørelse end næsten enhver anden gave. Overvej personens livsstil og levende miljø.
  Faktisk er der mere til denne afgørelse end næsten enhver anden gave. Overvej personens livsstil og levende miljø.

 • Hvem er den person, der ønsker en hund? Er det din bedste ven, der mistede sin elskede hund et par år siden, eller dine fem-årige nevø som aldrig har haft et kæledyr? Det er klart, hver person har en anden historie, og ikke to mennesker er ens, når det kommer til deres grunde til at ønske en hund som kæledyr. Men du, den potentielle gave-giveren, skal vurdere graden af ​​ansvar og omsorg, at denne person kan begå i hund ejerskab. Hvis du tænker på at give en hund til et barn, så tal med forældrene først. I modsat fald kan forårsage utilsigtet stress og spændinger mellem alle involverede, og det er hvad der ofte fører til disse hunde blev bortadopteret kort efter.

  Og selv hvis du giver hunden til en ven

  Og selv hvis du giver hunden til en ven, der for nylig har vist sin hengivenhed til en afdød kæledyr, er du nødt til nøje at vurdere hendes følelsesmæssige parathed til at acceptere en anden kæledyr på nuværende tidspunkt. Ganske ofte folk føler, at en bestemt ven eller elsket en er behov for en ledsager, eller har været sørgede længe nok over et afgået kæledyr og har brug for at snap ud af det ved at falde i kærlighed med en ny hvalp. At give nogen en hund under disse forudsætninger er ofte mislykket, og kan nemt resultere i smerte og forvirring for den potentielle hundeejer og hunden.

 • Picking en hund. Hvis du omhyggeligt har undersøgt situationen og kan roligt konkludere, at en hund ville gøre en fremragende, elskede gave, så er du nødt til at give din ven eller elskede en hund, der vil passe fint med hans livsstil og levevilkår . Hvis du allerede ved, hvad slags hund han har haft i tankerne, så meget af dit arbejde er blevet gjort for dig. Hvis ikke, derefter overveje følgende, før du køber en hund som en gave.
  • Er der små børn eller andre kæledyr i billedet? Tilstedeværelsen af ​​små børn eller andre kæledyr - samt deres alder, størrelse og temperament - kan have stor indflydelse på racen af ​​hunden, du vælger som en gave.
 • Hvilken slags boligareal er din ven eller slægtning har? Har han tænkt for hunden at leve indendørs, eller at være en udendørs hund i sidste ende?
 • Havde hun vil have en stor hund eller en mindre hund? Hvilke slags aktiviteter blev hun håber at dele med hende kammerat? Hvis jogging og Frisbee er blandt dem, så chancerne er hun ikke ønsker en gravhund.
 • Hvis du ikke er helt sikker på om alle de ovennævnte grundlæggende spørgsmål, så du skal ikke føle parat til at præsentere en hund til din ven eller slægtning.

 • Sikrere alternativer Hvad vi foreslår er, hvad mange kæledyr eksperter anbefaler:. Hvorvidt din elskede er en ung barn eller modne voksne og uanset hvor godt du har det med hendes ønske om at byde velkommen til en hund ind i hendes liv, den sikreste måde at give en hund som en gave er at give et løfte om en hund. Med andre ord, kan du købe nogle kontrollampe hund-ejer tilbehør - en snor eller hund skål, vovse seng, nogle doggie behandler eller alle af ovenstående - så pak dem pænt og præsentere dem i stedet for en egentlig hund. På den måde kan din elskede en ærligt beslutte, om at tage dig op på tilbuddet. Hvis ja, så du kan gå sammen om at udvælge en hund, lykkelig i bevidstheden om, at hund og ejer vil udgøre den dyrebare obligation, og at denne store skridt i livet blev behandlet i den slags respektfuld måde, det fortjener.