E2y

Hvordan til at give et bryllup brusebad

Når du er tildelt til en bestemt type opgave

Når du er tildelt til en bestemt type opgave, du ønsker at altid give det dit bedste. Du ønsker at få mest muligt ud af det og ikke lade noget ødelægge de forberedte planer, du allerede har. Dette gælder især, når du overvejer en meget vigtig begivenhed, ligesom en once in a lifetime brude brusebad.

Piger altid ønsker det allerbedste, de kan have

Piger altid ønsker det allerbedste, de kan have. De har altid finde glæde i at få bemærket. Selv fyre føler på samme måde, den snart-til-bruden bare ønsker at have al den opmærksomhed til sig selv på den næstmest værdifulde begivenhed (selvfølgelig selve dagen bryllup er den første).

Der er nogle ting, der er nødvendige for at blive betragtet før og under brylluppet brusebad. Hvis du har en stor fest, kan du lige så godt ved disse vigtige retningslinier:

Datere dag som et "must"

Vælg en dato, som er helt sikkert relevant for dem, der vil deltage i shower part, primært bruden og mødre til både bruden og gommen. Mest almindeligt valgte datoer er enten to måneder eller to uger før selve brylluppet.

Hvordan til at give et bryllup brusebad. Datere dag som et "must".
Hvordan til at give et bryllup brusebad. Datere dag som et "must".

Få gæstelisten plukket

Bruden primært er indehaver autoritet plukke hvem og hvor mange gæster hun ønsker at slutte sig til hende i hendes parti. Lad hendes navn og vælge dem hun gerne vil invitere. Det er dybt anbefales ikke invitere enhver gæst, som ikke er en del af listen.

Temaet

Det er den del, hvor du og hvem hjælper dig vise deres kreative side af part planlægning. Vælg et tema alle vil helt sikkert ikke glemme. Du kan vælge ethvert tema, så længe det tilfredsstiller dig. Mest kendte temaer omfatter: lingeri brusere, bryllupsrejse brusere og omkring-the-clock brusere.

Markere placeringen

Dit valg af placering afhænger af, hvor mange penge du er villig til at smide for partiets succes. Det afhænger også af de mennesker, der vil samle sammen på de nævnte tilfælde. Også din placering bør falde sammen med dit valgte tema. Afgøre, om det ville være privat eller offentligt part.

Opret invitationen

Invitationer normalt sendes i mindst tre ugers forvejen. Du kan maile dem eller levere invitationer personligt. Hvis mailet, så husk at inkludere et kort, som vil fremkalde deres svar på invitationen med deres kontakt nummer også skrevet. Være kunstnerisk med din invitation. Det bør afspejle den type tema, du har.

Fødevarer

Når du er tildelt til en bestemt type opgave. Få gæstelisten plukket.
Når du er tildelt til en bestemt type opgave. Få gæstelisten plukket.

De ordninger og planer for maden bør drøftes og afgøres på forhånd for at undgå argumenter, vil stige, som den dag kommer tættere på. Almindeligt serveres ved brusere som denne er fingermad. Fuld måltider kan også serveres.

Spil

Lad aldrig stemningen vende kedelig

Lad aldrig stemningen vende kedelig. Forbered spil, der øger energien af ​​deltagerne. Dette giver også mulighed for alle til at blande sig og socialisere med andre i der, så bedre har det rart og cool.

En Brude brusebad er en once-in-a-lifetime begivenhed for en brud, så bør du gøre det så speciel som du kan. Inviter de rigtige mennesker, spise god mad og nyde spil.