E2y

Hvordan til at give, hvad din mand ønsker

Nogle gange i et ægteskab

Nogle gange i et ægteskab, bliver kommunikationslinjerne diset eller ikke-eksisterende, der gør det svært for parret at formidle, hvad de virkelig føler, og ønsker fra hinanden. Når åben kommunikation er ikke fastlagt i begyndelsen af ​​forholdet, vil der komme et tidspunkt, hvor du ikke vil vide, hvad din mand ønsker, hvad han mener, og måske, hvad han vil have dig til at gøre eller ændre i dine vaner. Det er meget vigtigt for mand og kone til at forstå hinanden og respektere hinandens behov og ønsker at bevare forholdet sund og harmonisk. Der bør altid være en give og tage i enhver situation i dit ægteskab. Her er nogle tips om, hvordan du giver din mand, hvad han ønsker.

  1. Få din mand til at tale med dig. Der bør aldrig være en gætteleg i dit forhold. Hvis du føler, at du mand ønsker at fortælle dig noget, men tøver, før han kan spørge, tage initiativ til at åbne samtalen og spørge ham direkte, hvad han ønsker at tale med dig om.
  2. Din mand bør ikke indlede intimitet hele tiden. Han vil have dig til at tage ansvaret på tidspunkter. Det gør dit forhold mere spændende og intim. Sex er en vigtig og integreret del af ægteskabet og skal ses som noget, der ikke er kønsspecifik. Opsætning scenen for forførelse, når tiden er inde som en belønning for din mands indsats for at give dig og din familie. Intimitet ikke kun ske i privatlivets fred for dit eget soveværelse. Du kan give din mand varme knus og kys, når han kommer hjem fra arbejde. Krammer med ham, mens du ser fjernsyn er også en måde at etablere sin plads i dit hjerte, og forsikre ham om, at du er hans partner.
  3. Når børnene kommer, kan det være sværere for dig og din mand til at gå ud på datoer. Din mand kan have været klager over, at du ikke har tid til ham mere. Betragtninger aften datoer er sædvane, kan du fordoble det sjove ved at gå på en dato i løbet af dagen. Sørge for børnene at have en baby sitter, eller når de er i skole og bede din mand til at melde mig syg eller ansøge om en en-dags orlov og behandle ham til et særligt måltid. Gå i biografen, og gøre ting, som du brugte til at gøre, når du stadig var dating.
  4. Giv din mand en chance for at genopdage dig. Sættes på en sexet kjole, bruge nogle makeup og spray på nogle eksotiske parfume efter at du har forkælet din mand med et godt måltid. Vis ham den side af dig, der tiltrak ham før, og som fik ham til at foreslå, der gik tabt, da du fik travlt med at køre husstanden. Din mand vil se dig som en dragende kvinde en gang imellem i stedet for en frazzled husmor bebyrdet med husarbejdet og børn.
  5. Giv din mand noget plads. Han behøver ikke at være sammen med dig hele tiden for dig at vide, at han elsker dig. Han har også brug for at tilbringe tid ud med venner og have en drink og taler om ting, der kun er fyre forstår.

Hvordan til at give, hvad din mand ønsker. Få din mand til at tale med dig.
Hvordan til at give, hvad din mand ønsker. Få din mand til at tale med dig.

Sikring din mand, at du elsker ham hele tiden er et stort ego booster. En ægtemand relishes tanken om at blive nødvendig, for at være en leverandør og være den hotteste mand, du nogensinde har mødt. Vide, hvad han vil, og catering til disse ønsker sikrer dig en lang ægteskab fuld af kærlighed.