E2y

Hvordan til at gøre en begivenhed tidsplan for et bryllup

Den bryllupsdag

Den bryllupsdag - billeder af en smuk dag med glade mennesker og bruden dramatisk på vej ud af kirkedøren i en smuk hvid brudekjole midt romantisk bryllup musik let kommer til at tænke. Så ideel som denne indstilling er, denne perfekte scenario afgjort indebærer en hel masse forberedelse. Hvis du gerne vil planlægge dit bryllup selv, ved, at du er nødt til at være opmærksom på de mindste detaljer. Hvis du føler at du ikke er en detalje-orienteret person, er det en god ide at hverve en gruppe af venner, fortrinsvis en eller to, der har oplevet sit eget bryllup, at hjælpe med at sikre, at du ikke vil gå glip af noget.

En af de store emner, du er nødt til at forberede sig til, vil være den begivenhed tidsplan. Dette ville betyde en temmelig-detaljeret tidsramme på de forskellige ting, der vil ske før, under og efter brylluppet. Her er nogle tips til at hjælpe dig ud:

Hvordan til at gøre en begivenhed tidsplan for et bryllup. Liste ned de store forberedelser, du ville bruge til brylluppet.
Hvordan til at gøre en begivenhed tidsplan for et bryllup. Liste ned de store forberedelser, du ville bruge til brylluppet.

  1. Liste ned de store forberedelser, du ville bruge til brylluppet. Et forslag er at skabe mind-maps, hvor man kunne forbinde forskellige ideer til hinanden. Du kunne liste ned nøglebegreber som "brudekjole", "blomster", "food", "bryllupskage", "brudepiger", "venue", "tid", osv. Du behøver ikke at være alt for organiseret omkring nedskrive dine ideer. Det er til næste trin.
  2. Organiser forberedelserne du havde behov for at gøre i en tidsplan. Vid, at den ideelle tidsramme til at planlægge et bryllup er 18 måneder til et år før. Tildel tid til at gøre sammenligning shopping, så du kunne vide af dine bedste muligheder for hver nøgle element - omkring en måned til sammenligning shopping bør være nok. Du bør også tildele en bestemt uge, hvor du ville gøre dine endelige beslutninger på hvert element. En rigtig god idé, du kunne overveje, er at tildele en person for hver post - for eksempel tager en ven pleje af de kjoler, må en anden ven tager sig af invitationer osv. sørg for at du enige om et bestemt tema og motiv, således at alle de valg vil blive koordineret. Sørge for et ugentligt møde for at få opdateringer. Du bør også tildele en ven til at gøre bekræftelser og booking.
  3. Prøv at være så detaljeret som muligt. Hvis du lægger alt ned på papir, ville det være meget lettere at blive på sporet af præparater og ikke at gå glip af noget. Har en centraliseret brylluppet forberedelse arbejdsområde, hvor du ville være i stand til at holde alle dine filer og finde dem let.
  4. Bortset fra forberedelserne op til bryllupsdagen, ville du også nødt til at planlægge begivenhederne under brylluppet selv. Igen, brainstorme med dine venner på de ting, der sker i løbet af et bryllup. Deltag bryllupper og holde en ørn øje med alt hvad der foregår.
  5. Lav en tidsplan for den faktiske bryllupsdag. Medtag forberedelserne før brylluppet - hvad tid make-up folk ankommer, fotografer osv. Du kan arrangere din tidsplan som dette: lave tre kolonner, hvoraf den første angiver den tid, den anden angiver de begivenheder, der vil ske inden for denne tid, og den tredje de opgaver, der skal gøres inden for den tid til at forberede sig til den næste begivenhed. Din tidsplan kunne få videre tidsintervaller (f.eks hver halve time) for de forberedelser inden brylluppet. Men, ville du har brug for tættere tidsintervaller (en anbefalet ene er hvert tiende minut) under selve brylluppet og receptionen.
  6. Tildel et team for at sikre, at de ting, som ske planlagt i bryllup og reception. De skal være udstyret med en clipboard, så de let kunne se tidsplanen, og et headset og kommunikation enhed, så de let kunne kommunikere med hinanden, selv når de er langt væk.

Der har du det

Der har du det! Disse er blot nogle af de pejlemærker til at hjælpe dig med at træffe en begivenhed tidsplan for et bryllup. Må forvente at opleve nogle pres igen og igen, men ikke glemme det faktum, at du gør dette, fordi det er en lykkelig milepæl lejlighed, at du ønsker at dele med alle de mennesker, der er vigtige for dig. Held og lykke og have det sjovt!