E2y

Hvordan til at håndtere en babysitter nødsituation

Som en babysitter

Som en babysitter, er det nogle gange svært at indsamle dig selv, når står over for en nødsituation. Den sædvanlige reaktion er at gå i panik. Men fordi livet af børnene er i dine hænder under babysitter nødsituationer, skal du handle og reagere hurtigt. Men spørgsmålet er, er du forberedt? Er du i stand til at håndtere enhver nødsituation? Har du mulighed for at beskytte børnene, når de er under din pleje? Hvis du ikke er sikker på dit niveau af kompetence, når det kommer til håndtering babysitter nødsituationer, vil måske nedenstående tips hjælpe dig med at forberede.

  • Vær rolig. Årsagen er ganske indlysende, men i det virkelige liv nødsituationer, er at holde din ro en hård ting at gøre. Men alligevel, så prøv at fokusere. Græd ikke, eller viser tegn på svaghed. Hvis børnene ser du panik og gråd, vil de mest sandsynlige panik og græde, også.
  • Anvende førstehjælp behandling. I tilfælde af en medicinsk nødsituation, skal du observere barnet og se, hvordan du kan løse hans tilstand. Udfør derefter den relevante førstehjælp behandling. Men sørg for at anvende førstehjælp KUN hvis du har en ordentlig uddannelse. Hvis du ikke har nogen idé om, hvordan du gør dette, straks bringe barnet til et nærliggende hospital eller ring en nødsituation team, især hvis sagen er alvorlig og livstruende. Aldrig løse nødsituationen på din egen, hvis du er på ingen måde uddannet eller oplevet. Hvis du forsøger at gøre det, kan du komplicere barnets tilstand.
  • Ring 911. Selvom den sædvanlige beslutsomhed er at informere forældrene, den første ting du skal ringe, er 911. Du har brug for professionelle folk til at komme over og hjælpe dig. Telefon forældrene, når du allerede har kaldt indsatspersonel. Når du taler med en 911 operatør, så sørg for at give alle detaljer. Du skal give operatøren dit navn og placering og barnets navn, alder, sygehistorie (som bør drøftes af forældrene før de forlader), og nuværende tilstand. Igen, ikke panik, fordi når du gå i panik, er der en stor tendens til at give sammenfiltrede detaljer.
  • Efterlad aldrig offeret og de ​​andre børn. Under en nødsituation, skal du sørge for at bo ved siden af offeret og de ​​andre børn, du babysitter gøre. Dette vil give dem komfort og vil sikre, at alle af dem er sikre. Hvis der er noget, du behøver at gøre, ligesom besvare døren, så spørg det ældste barn til at se efter børnene og offeret. Når du går til hospitalet, bringe alle de børn med dig. Eller hvis forældrene har en forudgående instruktion, uden at de andre børn til en af ​​naboerne.
  • Vide hvordan man reagerer på ikke-medicinske nødsituationer. Strømafbrydelser og brand kan ske, mens du er babysitter, så du også nødt til at vide, hvordan man reagere på den slags situationer. Når der er strømafbrydelse, du behøver at vide hvor man kan få lommelygter og udrykningsblink. Hold børn med dig, så vil de ikke gå tabt i mørke og potentielt støde ind skarpe hjørner. I tilfælde af en brand, bringe alle børnene ud på en gang.


Hvordan til at håndtere en babysitter nødsituation. Anvende førstehjælp behandling.
Hvordan til at håndtere en babysitter nødsituation. Anvende førstehjælp behandling.

Overvej indskrive i en babysitter klasse til at gøre dig fuldt udstyrede i håndtering nødsituationer. I denne klasse, vil du blive undervist i hvordan man gør CPR og førstehjælp behandlinger, og hvordan man reagerer på ikke-medicinske nødsituationer.