E2y

Hvordan til at håndtere flere adfærdsmæssige problemer hos børn

Frække og stædige børn er sådan en smerte

Frække og stædige børn er sådan en smerte. Nogle gange er de lytter, nogle gange gør de ikke. Du kan ikke engang være sikker på, hvis de kan høre dig, eller blot ignorere dig. Søde som de er, kan de være meget irriterende. En almindelig fejl med lærere og forældre er, at de bliver irriteret og irettesætter barnet i alle fejl, at han gør. Før du kommer vred, observere dem først. Det er muligt, at disse børn har adfærdsmæssige problemer, og en uoverskuelig barn kan have mere end blot en adfærdsmæssige problem. Teknikken er at isolere disse adfærdsmønstre og løse efter hinanden.

Her er tips om, hvordan man håndtere flere adfærdsproblemer hos børn:

  1. Bestemme, hvilken slags adfærd barnet udviser. Overhold ham for en dag eller to. Hold din tålmodighed op, fordi det ikke kan være så let som du håber, det vil være. Det kan virke bare en opførsel, når de i virkeligheden, er det ikke. Hans nuværende adfærd er sandsynligvis summen af ​​alle multiple kombineret adfærd. Når du endelig komme til at isolere disse adfærdsmønstre, prøv ikke at rette dem alle på samme tid. Intet vil komme ud af at gøre dette.
  2. Identificer hver adfærd. For eksempel, når du taler med dit barn kan han ikke holde sig i ro eller stå stille og holder fjoller rundt. Du tror måske, at barnet mangler respekt for myndighed. Så er der tidspunkter, hvor han synes hyperaktiv, kører op og ned i huset, råbte hele vejen. Disse adfærdsmønstre er symptomer på ADHD eller Attention Deficit Hyperactivity Disorder. Har hans lærer klagede over hans kvaliteter og præstationer i klassen? Dårlig akademiske præstationer kan være et resultat af manglende evne til at fokusere, som også er et tegn på ADHD. Børn, der lider af ADHD skal kontrolleres af en professionel. Men hvis det er bare et simpelt tilfælde af dårlige karakterer, manglende overholdelse og stædighed så du kan løse dette.
  3. Har et hjerte til hjerte snak med dit barn. Fokus på et eller to adfærd ad gangen. Fortæl ham hvad du forventer ham at gøre, og at det, han gør, er forkert. Angiv præcist, hvad der er galt og hvorfor. Spørg ham, hvad der generer ham og bosætte uanset interne problemer han har. Det kan være med venner, klassekammerater, søskende eller dig. Barnet kan afvise den hjælp, som du giver ham og bare frigøre frustration i din side. Og når man er løst, derefter gå videre til den næste adfærd. Påfør en passende løsning til hver adfærd. Desuden starte med det mest foruroligende adfærd af alle.
  4. Beløn ​​dit barn for de positive ændringer i adfærd. Overhold ham for en dag og se, om han har ændret sig til det bedre. Nogle gange er du stadig nødt til at minde ham om snakken, at du havde. Hvis han opfylder, behandle ham med en is. Eller du kan tillade ham at bo sent på natten for at spille eller se hans foretrukne tegnefilm.

Som dagene går

Hvordan til at håndtere flere adfærdsmæssige problemer hos børn. Bestemme, hvilken slags adfærd barnet udviser.
Hvordan til at håndtere flere adfærdsmæssige problemer hos børn. Bestemme, hvilken slags adfærd barnet udviser.

Som dagene går, se dit barn vokse og udvikle nye adfærdsmønstre. Og hvis der er adfærd, der skal rettes, så tal med ham. Der er tidspunkter, hvor alt et barn har brug for, er kærlighed og opmærksomhed.