E2y

Hvordan til at hænge en frø fugl feeder

Watching fugle i komfort i dit eget hjem er en sjov aktivitet, som du og din familie kan nyde. Det er billigt for så alt hvad du behøver er en fugl feeder fordi intet tiltrækker disse fjer fyre mere end en oase fyldt med en bred vifte af frø til det at nyde.

Har du altid ønsket at blive besøgt af en flok små fugle? Hvis ja, så læs videre for at vide, hvordan man hænge et frø fugl feeder lige på din græsplæne.

Vælg feeder. Ud af alle de fugl foderautomater på markedet, er en frø fugl feeder den mest almindelige. De fås i mange forskellige former, størrelser og design, så du har masser af muligheder at vælge imellem.

Materialer behov. Når du har frø fugl feeder af dit valg, begynde at indsamle andre nødvendige materialer såsom fiskesnøre, en tøj linje eller en pæl.

  • Vælg et sted hvor man kan hænge din frø fugl feeder. Det er vigtigt, at du ikke hænge din feeder i nærheden af ​​din have for at undgå at have lugning problemer. Husk, at frø fra feeder vil smitte, så det vil være klogt hænge din feeder på et sted, hvor frø kan nemt fejes og fjernes. En anden faktor, du skal overveje, er synsafstand. Hvis du ikke er typen, der tilbringer en masse tid uden for huset, hængende din fugl feeder tættere på et vindue kan arbejde til din fordel, for så vidt angår fugle er berørt.
  • Tag din frø fugl feeder og vedhæfte en linje på sin top med brug af en fiskesnøre. Denne strækning er ideel at bruge, fordi det er glat nok til at afværge enhver egern, kat og andre dyr, der kan klatre i, og dermed sikre, at frøene er udelukkende for fuglenes forbrug. Du skal også bruge en tørresnor eller en stang til at hænge fugl feeder fra.
  • Vælg to solide træer, der skal anvendes som baser for hvor du hænge din fugl feeder. Styr dit tøj linje eller indsætte poler mellem træerne. For mere beskyttelse fra sultne egern og katte, er det bedst at holde din fugl feeder ca 6-7 meter væk fra grene eller hegn.
  • Bind snøren knyttet til din fugl feeder til tøj linje eller pæl. Sørg for, at knuderne er tætte og sikre at undgå fugl feeder falder.
  • Efter en vellykket hængende din frø fugl feeder, fyld den med frø og nødder til at tiltrække fugle til din vare. Du kan bruge de stærkt anbefalede sorte solsikkefrø, fordi de tiltrækker fugle af forskellig art eller særlige frø, der tiltrækker en bestemt type. Tidsel frø, for eksempel, er et hit blandt goldfinches mens spurve og kardinaler favoriserer hirse og safflowers hhv.


Nu hvor du har et frø fugl feeder klar til brug

Hvordan til at hænge en frø fugl feeder. Vælg et sted hvor man kan hænge din frø fugl feeder.
Hvordan til at hænge en frø fugl feeder. Vælg et sted hvor man kan hænge din frø fugl feeder.

Nu hvor du har et frø fugl feeder klar til brug, gør dig klar til at vågne op til lyden af ​​kvidrende fugle hver morgen. Bare husk at desinficere det regelmæssigt, fordi en ren fugl feeder hjælper med at holde sygdomsfremkaldende bakterier væk. Glade fugle!