E2y

Hvordan til at hænge et hø net i en hestetrailer

Når du rejser med din hest

Når du rejser med din hest, kan turen være meget ubehageligt for hesten. Du ønsker ikke det sparker rundt inde i din trailer. Du vil have det til at være mest behageligt for din hest, så det mindste man kan gøre, er at fodre den. Du kan ikke fodre den og køre på samme tid. Hvis du lægger hø på gulvet i din hest trailer, vil hesten nødt til at nå ned til det og det vil være meget ubehageligt for dit stutteri. Med alle de bevægelige og bump du møder på vejen, behøver du ikke ønsker, at nå ned på gulvet. En masse ulykker kan ske, hvis du gør det. Alt du skal gøre er at placere hø på et net og lade det, hvor det er mest behageligt for hesten.

Hvordan til at hænge et hø net i en hestetrailer. Vælg den type hø net.
Hvordan til at hænge et hø net i en hestetrailer. Vælg den type hø net.

  • Vælg den type hø net. De fleste net er lavet af nylon og polyester. De er en hårdere materiale og vil vare dig længere. Det gør udgøre dig problemer som nylon og polyester er skarpe og kan skære gennem huden på din hest. Vælg bomuld, kan det være dyrere, men er sikrere at din hest. Når du har penge nok til at få en hest, har du sandsynligvis nok til at betale for dets vedligeholdelse.
  • Bestemme højden af ​​nettet. Når du placerer hø net, overveje højden af ​​dit net. For høj og det kan medføre støv og hø tvunget i sine øjne. For lavt, og du risikerer deres fødder bliver filtret ind i nettet. Placer hø net lige over brystet område, men under sit hoved. Sørg for, at nettet er stadig høj nok, når tom for at undgå det bliver viklet ind med benene på din hest.
  • Placer en stærk krog eller øjebolt på loftet af din trailer. Bore et hul mindre end gevindet på skruen. Stram skruen med hænderne. Når først på plads forberede din hø net. Nogle vogne allerede har en krog eller ring fremstillet. Hvis det er tilfældet, skal du springe dette trin over.
  • Placer hø på dit net. Løsn træksnor af hø net ved at trække ringene fra hinanden. Fyld med hø. Sørg for, at hø er løs nok. Stram snoren af ​​nettet, så det lukker på toppen. Placer en dobbeltsidet snap til hø net til at holde lukket. Du kan finde dette i de fleste isenkræmmere.
  • Vedhæft din hø net til krogen i loftet. Du kan bruge forskellige knob i at gøre det, men det er tilrådeligt at bruge en quick release knude. Denne type knude bruges også, når du binde din hest op og er også nyttig, når binde hø net. Dette er en robust knude, men kan afbundet let ved at trække tovet. Brug denne type knude, så i tilfælde af en nødsituation og din hest får sine hove viklet ind i knuden, kan du løse det med lethed og undgå alvorlige skader på dit stutteri.


Fodring af din hest sikrer dig, at det har noget besætter sin sind hele turen.