E2y

Hvordan til at hæve dit barn til at være tosproget

Raising tosprogede børn er til deres fordel. Med verden bliver mere global, er det mere vigtigt end nogensinde at lære dit barn et andet sprog for at forblive konkurrencedygtig, når han vokser op.

Uanset om du bor i et ikke engelsk-talende land, den ene af forældrene er tosproget eller du blot ønsker dit barn til at lære et andet sprog, her er ting du kan gøre, så du kan hæve dit barn til at være tosproget.

  • Taler sproget konstant. Hvis den ene eller begge forældre er tosprogede, gøre det til et punkt at tale andet sprog end engelsk derhjemme. Engelsk kan nemt læres af børn i skole, så de får mulighed for at lære det der. Derhjemme gøre det til en regel kun at tale på det andet sprog, således at begge sprog samtidig kan læres.
  • Læs tosprogede bøger. Et sprog er lært gennem det skrevne ord. Hvis du kan finde bøger, der er skrevet på et andet sprog, kan du læse det sammen. De fleste bøger har en engelsk undertekst, så du kan læse og lære begge. Der er mange spanske og franske børnebøger ud i markedet. Du kan også købe spansk-engelske billedbøger og ordbøger skrevet til børn, så de kan lære almindelige ord på begge sprog.
  • Brug legetøj, der underviser et andet sprog. Hvis du ønsker at lære dit barn spansk, kan du bruge legetøj. Mange legetøj har nu en tosproget tilstand, såsom Dora the Explorer legetøj eller noget legetøj fra VTech. Disse legetøj er sjovt og nemt kan lære dit barn almindelige sætninger, ord og sætninger.
  • Lær af fjernsynet. Se tv-programmer i et andet sprog. Hvis du vil have engelsk og spansk, kan dine børn lære en masse fra Dora the Explorer og Diego. Tjek de uddannelsesmæssige shows fra PBS. Du kan også vælge at se shows fra udenlandske net.
  • Syng sange. Synger sange er en fremragende og nem måde at lære et sprog. Du kan udsætte dit barn til fransk ved at synge Frere Jacques. Børn kan lære Mandarin ved at synge sange fra tv-shows. Køb CD'er af sange fra hele verden. Lær at synge Happy Birthday og forskellige hilsner på forskellige sprog. Du kan også lære et sprog ved at lytte til instruktions sproglige bånd.
  • Tilmeld barnet i klassen. Hvis du vil have dit barn til at lære et sprog flydende, så kan du tilmelde ham i formelle klasser. I løbet af sommeren, lad dit barn vælge et sprog, han ønsker at lære, så som spansk, fransk, japansk eller Mandarin. I klassen, vil han ikke blot lære at tale sproget med bånd og egentlig undervisning fra læreren, kan han lære at læse og skrive så godt.
  • Fordyb dig i den kultur eller et andet land. Rejse til et andet land og bo der et stykke tid, hvis muligt. Det er en af ​​de bedste måder at lære sproget. Hvis du konstant er tvunget til at tale det, vil du tvinge dig selv til at lære det. Som forberedelse til turen, tilmelde dit barn på fremmedsproget klasse og arm ham med en ordbog og vejledning af almindelige sætninger, så han kan klare.


Det er meget lettere for børn at lære forskellige sprog

Hvordan til at hæve dit barn til at være tosproget. Taler sproget konstant.
Hvordan til at hæve dit barn til at være tosproget. Taler sproget konstant.

Det er meget lettere for børn at lære forskellige sprog. Faktisk viser undersøgelser, at hvis et barn udsættes og lærer et sprog i en alder af tolv, kan han nemt taler sproget med den perfekte accent. Giv dit barn den fordel og lad ham vokse op tosproget. Gør dit hjem et støttende miljø, der understøtter alle kulturer og forskellige sprog.