E2y

Hvordan til at helbrede hest kolik

Den eneste måde at tjekke din hests helbred er altid at røre ved ham og holder hans daglige rutine. Dyr er normalt rutine-drevet, og de har tendens til at holde fast på, hvad de har gjort hverdagen. De spiser på samme tid hver dag, sove og spille på samme tid hver dag så godt. Som en ansvarlig hest og dyrets ejer, skylder du det til dem at være opmærksom og straks reagere på enhver form for sygdom, især hest kolik. Så snart du har mistanke om sygdommen kolik påvirker din hests helbred, bør du ringe til din dyrlæge, og du kan gøre følgende om, hvordan at helbrede hesten kolik:

Hvordan til at helbrede hest kolik. Når din hest lider af kolik.
Hvordan til at helbrede hest kolik. Når din hest lider af kolik.

  • Når din hest lider af kolik, se for de tegn som tab af appetit. Hesten vil simpelthen stoppe med at spise. Kontrollere farven på tandkødet. Farven vil normalt være lys pink eller blush lilla. Hestens puls er mærkbart forhøjet, og han ligger ned på jorden. Der kan være lyde, der kommer fra hans tarm, som angiver gas. Hvis du ikke hører nogen lyd kommer fra hans tarm, kan der være en blokering af fast i hans tarme. Når disse symptomer er til stede, bør du straks kontakte din dyrlæge. Horse kolik, hvis venstre ubehandlet, kan føre til døden af ​​din hest.
  • Før din dyrlæge kommer, bør du vurdere din hests puls, notere sine beats og rapportere det øjeblikkeligt, når din dyrlæge kommer ind Din læge vil ordinere en smertestillende og nogle muskelafslappende for din hests tarmen til din hest til at være i stand til fjerne fecal sagen ud af hans tarm. I nogle tilfælde er denne behandling effektivt og lindrer din hest med det samme.
  • Hvis den tidligere behandling af en kraftig smertestillende ikke virker for din hests tilstand, vil din dyrlæge nødt til at fjerne den overskydende gas og væske fra hestens mave ved at indsætte et rør gennem næsebor. Denne procedure er normalt den mest effektive behandling for hest kolik. Når proceduren er færdig, vil en rektal eksamen kontrollere og bekræfte tilstedeværelsen af ​​tørrede og hårde fecal sagen blokerer din hests tarmen. Din dyrlæge bør give dig en fuldstændig rapport om din hests tilstand efter indgrebet er overstået. Han burde give dig nogle ting at huske at hjælpe din hest fuld helbredelse.
  • Din hest vil være dehydreret, når denne betingelse sætter ind Te dyrlæge bør give ham intravenøs væske for at rehydrere ham.
  • Efter flere undersøgelser, hvis de hærdede fecal sagen siver ud i maven en øjeblikkelig operation er tilrådeligt. Dette vil kræve din hest til at være bedøvet. Når operationen er vellykket og komplet, vil din hest brug for at hvile i lægens indespærring for yderligere observation for et par dage. Din dyrlæge bør give dig råd om, hvordan man kan forhindre denne form for tilstand til din hest i fremtiden.

Den bedste måde at forhindre hesten kolik er at praktisere god hest hygiejne og give din hest en god afbalanceret kost. Du bør også vedtage en almindelig parasit kontrol program til at holde orme mod overbelastning sin fordøjelseskanalen. Giv din hest daglig motion i gå mindst 15 minutter om dagen. Disse foranstaltninger skal sikre forebyggelse af hesten kolik i fremtiden.