E2y

Hvordan til at identificere baby-frøer

Frøer er forbløffende padder

Frøer er forbløffende padder, eller dyr, der kan leve både på land og vand, og i en mangfoldighed af klima-og miljøområdet indstillinger. De lægger deres æg på vandet. Disse bittesmå skum-lignende æg derefter klækker i baby-frøer, kaldet haletudser. Inden 1 eller 2 måneder, så disse små Aquatics, som har haler og gæller forvandle i froglets. De bliver mere froglike end fishlike. Froglets betragtes som den sande barne frøer, fordi de ikke er larve længere. Med grundlæggende viden om de forskellige frøarter er baby-frog identifikation en nem opgave. Nedenfor er stykker af generel information om, hvordan man identificerer baby-frøer.

Hvordan til at identificere baby-frøer. Undersøgelse deres fysiske udseende.
Hvordan til at identificere baby-frøer. Undersøgelse deres fysiske udseende.

 • Undersøgelse deres fysiske udseende.
  • På deres haletudse stadium de stadig har ingen ben, de har gæller, som de bruger til at trække vejret i vandet, og de ​​har en synlig hale. De ligner hoveder med haler, der svømmer rundt i vandet. På deres Froglet stadie kan de stadig have en lille, tyk hale, som senere forsvinder som de modnes til voksne frøer og 4 ben, bagbenene er mærkbart større end forbenene. Ser nøje, forpoterne er fire-fingre og bagpoterne er fem-tåede. Hvorvidt svømmehud til svømning, suge-Cupped til klatring træer, eller ru ansporede baghove for gravende jorden, er baby-frøer fødder forventes at være fuldt forvandlet til den, deres voksne kolleger, afhængigt af deres specifikke art eller arter.
  • Ved nu, bør de have udviklet lunger vejrtrækningen.
  • Naturligvis har intet øre synlighed, ville de se mere som en moden frog men lidt mindre i størrelse.
  • Uanset om de er farvet grøn, rød eller plettet, afhængigt af deres art, generelt deres konstant fugtig og slimede hud er deres værktøj til vandoptagelse for kroppens behov. Du kan ofte få øje på dem marinering i våde og fugtige områder, i stedet for drikkevand.
 • Overhold hvor de bor. Haletudser, ikke have udviklet lunger for jord beboelse, har gæller og leve på vand alene. Når de bliver froglets de ville begynde at leve på land og i vand. De ville begynde at lære og udforske mere om deres nye tørre levesteder stand til at leve i mørke underjordiske regioner eller måde op på høje træer, selv om de fleste stadig foretrækker at bo tæt på våde områder.
 • Iagttag, hvordan og hvad de spiser. Haletudser normalt spiser oftest alger og anden vegetation. Froglets meste spiser insekter end planter. Dette omfatter fluer, bugs og fårekyllinger, og enhver minut insekt. Ved at bruge deres tunger, som er ganske lang og dækket med en klæbrig væv, der fælder og fanger deres bytte, de sluge små, intetanende skabninger helhed og uden advarsel. Frøer er en stor hjælp i insekt befolkning ligevægt.
 • Drej en ivrig øre på, hvordan de lyder. Froglets skabe forskellige former for lyde til at kommunikere, de kvækker, samt lave lyde som "ribbit". I modsætning til baby frøer, har voksne mandlige frøer blevet observeret og fundet at skabe melodiske lyde for at tiltrække en kvindelig pendant, når parringssæsonen kommer.
 • De er ofte bytte for nogle rovdyr. Der er masser af dyr, der spiser baby-frøer, såsom slanger, firben, skildpadder, flagermus, fisk og fugle. Nogle gange er de endda falde bytte til større sultne frøer. Frøer har naturlige forsvarsmekanisme tendenser, mens nogle blot skjule gennem camouflage farver, der dem, der sug deres organer til at skræmme væk overraskede rovdyr, andre er possum-lignende og spille død.