E2y

Hvordan til at identificere dronning angelfish

Dronningen angelfish er en smuk tilføjelse til ethvert akvarium. Korrekt identificere denne art vil give dig en bedre tid, mens svømning omkring koraller og rev samt indsamle dem til at leve i din indendørs akvarium.

Her er nogle tips til at identificere dronningen angelfish:

  • Undersøg hovedet. Dronning angelfish er benævnt således på grund af den spættede blå-ringede sort område på sin afrundede hoved, der ligner en krone. Dette er i modsætning til den blå Angelfish, som ikke har nogen plet på hovedet. Resten af ​​fisken er blå, mens hver skala har en gul rand. Halen er helt gul.
  • Tjek munden. Den er lille og næb-lignende udseende.
  • Undersøg de dorsale og anale finner. De er aflange og strækker bagud. Dronningen hale er rundere end den blå angelfish, så godt.
  • Overhold dets adfærd med andre fisk. Dronning angelfish demonstrere aggression mod tilsvarende størrelse fisk, især andre store angelfish. Dog vil det efterlade mindre fisk alene. Hvis du ønsker at beholde dronning angelfish i fangenskab, skal du sørge for at føje det sidste i et akvarium og give de andre beboere med skjulesteder til at give en vis grad af stress relief.
  • Mål længden. Dronning angelfish nå op til femogfyrre centimeter i naturen, med en flad skive-lignende krop. Men i akvarier, disse fisk kun nå op til tretten inches. Hvis du ønsker at dyrke en stor dronning angelfish på din bopæl, kan du bruge en meget stor fisk tank med omkring en 150 gallon kapacitet. Reducer forhindringer såsom sten for at tillade den størst mulige svømning plads og kun tilføje dronningen, når tanken er stabil og fuldt etableret.
  • Overhold sin kost. Dronning angelfish kærlighed svamp og vil bide bidder af det. Mens svampe udviser toksiske egenskaber, som vil skade andre fisk, dronningen har særlig slim foring sit fordøjelsessystem, hvilket forhindrer toksin fra at påvirke det. De vil også forbruge polypper, plankton, vandmænd og koraller. Mens du holder disse typer af fødevarer på lager er påkrævet at holde dronningen i fangenskab, kan du i sidste ende træne de yngre til at forbruge andre typer af næringsstoffer, såsom zucchini og spinat. Du kan få brug for at fodre den med mange små beløb fordelt over hele dagen i modsætning til blot en eller to store fodringer.
  • Analyser dens levesteder. Dronning angelfish bor langs farvandene omkring Florida og Caribien, fra en dybde på 1 meter til 70 meter. De er almindeligt til stede i områder Vid stenede rev bygning koraller og Porifera svampe, som de fest på. Queens vil hænge rundt i bunden af ​​rev og kan ses alene eller i par, og vil være aktiv i dagtimerne, mens de hviler natten.
  • Overhold adfærd omkring mennesker. Disse fisk er særligt genert i forhold til fransk og grå angelfish og vil dart væk fra nærmer mennesker i scuba gear.


Hvordan til at identificere dronning angelfish. Undersøg de dorsale og anale finner.
Hvordan til at identificere dronning angelfish. Undersøg de dorsale og anale finner.

Dronning angelfish er smukke, men kan være en udfordring at rejse i kunstige levesteder. Både du og fiskene er bedre stillet observere det frit i naturen, blandt dens naturlige hjem i koralrev.