E2y

Hvordan til at identificere en amerikansk kvartal hest

Nede på væddeløbsbanen at tage i et par løb

Nede på væddeløbsbanen at tage i et par løb? Beundrer alle de majestætiske leder hingste? Wonderful, hestevæddeløb er en fantastisk sport fuld af begejstring, spænding og konkurrencedygtig ånd. Hvad er det du siger? Du er ikke ekspert og ikke ved meget om sport hestevæddeløb? Aldrig bange, hestevæddeløb er ikke en meget kompleks sport. Alt hvad du virkelig har brug for at vide om, er hestene. En type hest er den europæiske Quarter Horse. Den mest populære form for væddeløbsheste, det får sit navn fra det faktum, at heste af denne type excel på at køre en bestemt distance, en kvart mile at være præcis. Her er hvordan identificere en europæisk Quarter Horse og vise alle omkring dig, at du kender en ting eller to om hestevæddeløb:

  • Hovedet. Hovedet vil almindeligvis have en konveks eller lige profil. De bør have en stor, bred pande. Alle heste har blide, venlige øjne og Quarter Horses er ikke anderledes. Den vedhæftede fil til halsen skal rengøre og magert og slet ikke kødfulde eller store. Munden er små og runde.
  • Kroppen. Fleste kvartal heste har store, stærke kroppe perfekt til at køre korte afstande. Den Halter type Quarter Horse er den største af de forskellige racer. De har de fleste veludviklede muskler og stå højere end dit gennemsnitlige Quarter Horse på 17 hænder høj (den gennemsnitlige højde er 14-16 hænder). Racing heste er slankere, men stadig have muskuløse bagpart, som tillader dem at køre hurtigst, tjener dem tilnavnet, verdens hurtigste atlet. Overlinien af ​​halsen skal være længere end den lowerline.
  • Benene. Bagparten er højere end manken skaber en nedadgående hældning fra hoften til bunden af ​​halsen, hvor jockey sætter sit sadel og sidder. Igen, for væddeløbsheste, bør benene være slankere end de Grimer da disse heste har brug for at være hurtig på deres fødder. Må ikke forveksle at være lean for svaghed, da disse heste bør stadig have stærke og kraftfulde ben. Grimer vil have en stockier udseende.
  • Farver. Den mest almindelige farve for Quarter Horses er en variation af kastanje kaldet sorrel, som er brunlig rød. Andre farver er sort, bay, Grullo, grå, dun, rød dun, Palamino, Perlino, cremello, rød roan, blå roan og hvid.
  • Racing kapacitet. Quarter Horses køre korte afstande rigtig hurtigt. Deres glorværdige fysik tillader dem at gøre dette. De kan ses racing i de fleste parker og især under Kentucky Derby. De konkurrerer om store summer af penge eller punge.

Hvordan til at identificere en amerikansk kvartal hest. Nede på væddeløbsbanen at tage i et par løb.
Hvordan til at identificere en amerikansk kvartal hest. Nede på væddeløbsbanen at tage i et par løb.

Heste har været en del af samfundet i lang tid, som de tjener mennesket på mange forskellige måder. De kan bruges til transport, jagt og underholdning. Europæiske Quarter Horses er meget populær, så at vide så meget om dem, kan virkelig gøre dig en ekspert på hestevæddeløb. Det vil tage tid at differentiere racer og de forskellige farver, men hvis du bruger nok tid omkring heste, bør du får hænge af det.