E2y

Hvordan til at identificere en Beefalo ko

En Beefalo ko er en cross-race mellem en indenlandsk ko og en bison eller europæisk bøffel. Den kan overleve i selv de mest ekstreme vejrforhold. Deres kød er også af høj kvalitet, og kan avle sig selv i modsætning til andre hybrider. De er også nemt taget sig af, og producere høj kvalitet kød, der er velsmagende, og har mindre dårlige kolesterol og fedt. Derudover er de resistente over for sygdomme såsom mund-og klovesyge på grund af en naturlig immunitet over for det. Enhver ko race kan producere en Beefalo ko, og dermed gøre deres identifikation lidt tricky.

Hvordan til at identificere en beefalo ko. Kig på rammen og statur.
Hvordan til at identificere en beefalo ko. Kig på rammen og statur.

Fordelene ved at hæve Beefalo køer er steget gennem årene, og der er et øget behov for Beefalo avlere. Hvis du ønsker at starte din egen Beefalo gård og vil gerne starte med at lære at identificere en Beefalo ko, her er de ting at holde øje med.

Kig på rammen og statur. Beefalo køer er godt muskuløse og har en relativt større ramme i modsætning til andet kvæg. I denne henseende ser de mere som en bison end en ko.

Kig på pelsen. Beefalo køer har en unik og tæt pels. Deres hår er meget tykt, og det giver dem mulighed for at overleve i relativt koldt vejr. Tykkelsen af ​​en Beefalo hår er omkring fire eller fem gange end for normale køer. Beefalos også sveder, så de kan nemt flytte deres tolerance fra kolde til varme klimaer.

I nogle tilfælde har Beefalo køer en krøllet klump af pels omkring sin hals. Denne belægning er tyk og usoigneret, ligesom en bison er.

Kig på den mad, de spiser. Se på, når de spiser.
Kig på den mad, de spiser. Se på, når de spiser.

Kig på vækstraten. Beefalo køer vokser hurtigere end andre typer af kvæg. En nyfødt Beefalo normalt vejer 50-70 pounds, og kan veje så meget som tusind pounds i deres første leveår. De er også forholdsvis let at vænne end almindelige køer. En kvindelig beefalo er i stand til at producere et afkom i så tidligt som to år. Ligeledes mor beefalos er meget beskyttende overfor deres afkom.

Kig på den mad

Kig på den mad, de spiser. Beefalo køer er naturligvis uselektiv af deres fødevarer. Det betyder, at de kan spise næsten enhver type græs, selv dem, der ikke vil, kan og ikke blive spist af andre kvæg. Dette gør at hæve Beefalo køer billigere og nemmere end andre kvæg. Hertil kommer, da du ikke behøver at tilføje særlige næringsstoffer til deres mad kan du frit hævde, at kødet er græs og organisk. Dette løser de aktuelle forbrugernes behov for kød, der er fri for kunstige hormoner, der inducerer vækst, og antibiotika.

Se på, når de spiser. Siden Beefalo køer nemt at tilpasse sig varme og kolde temperaturer, kan de græsse og foder, selv når solen er oppe. Dette placerer dem i modsætning til andre kvæg, der normalt hvile under en skygge, når temperaturen er for høj.


Den hårdføre karakteristisk for Beefalo køer gør dem til et populært valg for kødproducenter. Men husk, at du er nødt til at registrere en forhøjelse af beefalos med ABWR før du åbenlyst kan påstå og sælge, at det kød, du producerer, er Beefalo oksekød.