E2y

Hvordan til at identificere en bernese mountain dog

Berner mountain dog siges at stamme fra kamphunde, der kom fra Rom. Til sidst blev de brugt til bevogtning flokke og hyrde dyr, hvilket gør dem egnede til landbrugsarbejde. Til dato er denne race den mest almindelige type af schweiziske bjerg hunde.

Denne race er naturligvis hårdfør

Hvordan til at identificere en bernese mountain dog. Denne race er naturligvis hårdfør.
Hvordan til at identificere en bernese mountain dog. Denne race er naturligvis hårdfør.

Denne race er naturligvis hårdfør, fredelig og med en sød temperament. Det er voldsomt loyale over for sine ejere, men relativt forsigtig, når med mennesker er det ikke bekendt med. Selv om det ikke aggressiv, betyder det ikke lide at blive ladt alene.

Hvis du planlægger at få en Berner Sennen hund til dig selv eller en elsket en, her er de ting, du skal gøre for at identificere den.

Kig på kropsform

Kig på kropsform. Berner Sennen hunde er stærke og store. Hvis man ser på det nøje, vil du se, at kroppen er længere for sin højde. Højden er normalt ni og tyve inches og vægten kan være 70-5 til hundrede og ti pounds. Dens hoved er bred og toppen er flad. Du vil også bemærke, at den øverste del af hovedet har et stop eller en fure, der løber i midten af ​​kraniet.

Hundens snude er også lige og stærk

Hundens snude er også lige og stærk. Hvis man ser på de mellemstore ører, den trekantede form er høj med en afrundet spids. Den har også sin lange og busket hale lav. Hundens bryst synes at være lavt og dybt, giver indtryk af, at dens ben er kortere end de burde være.

Hundens snude er også lige og stærk. Kig på dens opførsel.
Hundens snude er også lige og stærk. Kig på dens opførsel.

Kig på pelslængde. Dens pels er den mest synlige karakteristisk for en Berner Mountain hund. Du vil se, at pelsen er vejrbestandig og forholdsvis tyk og lang. Hårene kan enten være lige eller bølget og kan være så lang som fire inches. De har tendens til at kaste deres pels kraftigt i visse sæsoner.

Kig på pelsfarven. Berner Sennen hunde er generelt tri-farvet. De normale farver, du vil se, er sort, hvid og rust. Hundens krop er generelt sort, med hvide pletter på sit bryst, høre, halespids, og tæer. Kinderne, gå til munden hjørner har en rusten farve. Denne samme farve vises også på benene, bryst og under hundens hale.

Kig på dens opførsel

Se på sin adfærd. Disse hunde er naturligt munter og kan trænes nemt. Du vil også se, at deres modenhed tendens til at starte, når de er et år og en halv eller to år gammel. Det betyder, at selv da de vokser i størrelse, deres adfærd er stadig, at en hvalp. De elsker åbne rum og vil ikke lide det, hvis de sidder i baghaven.

Kig på sit helbred. Berner Sennen hunde har tendens til at lide af øjenlåget vilkår og dysplasi i albuer og hofte. De har også en tendens til at fylde og nemt tager på i vægt, så sørg for at du ikke mere end fodre den.


Identifikation af en Berner Sennen hund er forholdsvis let

Identifikation af en Berner Sennen hund er forholdsvis let, men tager sig af det kan være svært, især hvis du bor i en lille kvarter eller i en lejet lejlighed. Denne hunderace elsker udendørs og har brug for regelmæssig motion som at gå. På grund af sin langsomme modenhed, det kræver også ekstrem tålmodighed og mildhed fra sin ejer.