E2y

Hvordan til at identificere en coyote

Også kendt som den europæiske sjakal eller prærie ulv

Også kendt som den europæiske sjakal eller prærie ulv, en prærieulv er en form for pattedyr, der er klassificeret under familien af ​​Canidae (familien, hvor ulven og hundene kom fra såvel). I modsætning til sine fætre ulven og hunden, der har rødder fra forskellige dele af kloden, er coyote meste findes i Nordeuropa og Canada. I øjeblikket er der i alt 19 underarter, der er anerkendt af den videnskabelige verden i dag. Som alle dyr af hundefamilien, er coyote kendt for at rejse i pakninger eller grupper. Men jagt normalt gøres i par. Det er oprindeligt en daglig dyr (aktiv i løbet af dagen), men på grund af presset fra den menneskelige civilisation, dens måde at leve på er blevet nataktive. Den coyote når sin fulde vækst i det første år. Selv om det er fuldt ud i stand til at grave sin egen hule, det faktisk foretrækker jordhuler lavet af groundhogs og grævlinger. Dens område vil ligge op til 19 kilometer omkring sin hule og det ofte efterlader faste stier for lettere at rejse. Det kan leve op til 18 år i fangenskab og 10 år i naturen. Identifikation af en coyote er ganske let. Alt du skal gøre er at lære, hvordan det ser ud. Læs videre for at lære mere.

Hvordan til at identificere en coyote. Også kendt som den europæiske sjakal eller prærie ulv.
Hvordan til at identificere en coyote. Også kendt som den europæiske sjakal eller prærie ulv.

  • Color. Den coyote er kendt for at have grålig brun til gullig grå farve. Dens hals og mave er lettere, normalt hvid i farve og er helt poleret i forhold til sin pels på ryggen. Det har en tawny farve på ryggen under-pels og sort spidse stribe på spidsen af ​​sine dækhår.
  • Vægt. En coyote typisk vejer mellem 15 til 46 pounds. Selvom det ligner en mellemstor hund, det er splejset og scraggly i udseende. Sin fulde længde normalt når op til 34 inches bortset fra halen. Halens længde er mellem 12 til 16 inches. Dens højde er 23 til 26 inches.
  • Ser. Du vil se, at en coyote overordnede udseende ligner en blanding mellem en Border Collie og en ræv. Det er hovedsageligt sit ansigt, der har en lang, smal snude (et særskilt canid funktion), store ører, der ofte er spidse og trekantet og Stark gule øjne, der muliggør en coyote se i mørke.
  • Speed. Den coyote er ganske hurtigt og kan køre op til 43 miles i timen. Det kan også springe så langt som 14 fod.

Den coyote er ganske kendt for sin aggressive adfærd

Den coyote er ganske kendt for sin aggressive adfærd, især når det er sulten. Det er tilrådeligt, at du ikke efterlader noget mad udenfor, og at din værftet er fuldt indhegnet. Det er kendt for at dræbe kæledyr som små hunde og katte og kan også være aggressive over for mænd, hvis truet eller provokeret. Læs omhyggeligt denne vejledning, så du vil vide, hvilke funktioner du har brug for at holde øje med. Det er også kendt at avle med hunde (og ulve), så sørg for, at du holder et vågent øje med dit kæledyr på alle tidspunkter for at undgå at producere "coydogs" (en farlig hybrid mellem en coyote og en hund). Held og lykke!