E2y

Hvordan til at identificere en python

En python

En python, eller på anden måde kendt af dens oprindelse Pythonidae, er en ikke-giftig slange, der findes i dele af verden, såsom Asien, Afrika og Australien. Skræmmende syn, den python familien er blandt de største slanger i verden. I de sidste tyve år eller deromkring, er kvælerslanger blevet dokumenteret i Everglades National Park i Florida. Hvis du er nysgerrig på, hvad man ser ud, og hvordan det opfører sig, så læs videre. Nedenfor er tips om, hvordan du kan korrekt identificere et Python hvis du støder på en.

Hvordan til at identificere en python. Kvælerslanger er nu optræder flere steder i hele verden.
Hvordan til at identificere en python. Kvælerslanger er nu optræder flere steder i hele verden.

  • Udseende. En python er et fantastisk syn at beskue. Det er stort og en voksen kan vokse op til 33 meter i længden. Dens hud er camoufleret i farve for at bistå sig i jagt efter sit bytte. De sædvanlige farver for disse krybdyr er brun og grøn, med mønstre i sin hud. Desuden a python har tænder på forsiden af ​​sin kæbe. Dette kaldes en premaxilla.
  • Adfærd. Der er ingen tvivl om, at kvælerslanger er rovdyr. De ligger på lur, forudse på deres bytte at ankomme før de træffer deres flytning. I denne periode lå de på lur helt stille, indtil et offer for forbi. De vil generelt undgå mennesker, men der er rapporter om folk bliver angrebet og forbruges af kvælerslanger. Det er derfor, det er klogt at undgå områder, der vides at have kvælerslanger i dem, især hvis børn er berørt. Nogle gange vil det blotte øje ikke nemt stedet en python, da det er en fremragende rovdyr selv med sin størrelse. Det kan blande sig med sine omgivelser, som gør en endnu mere farligt for dig eller et barn, der er i nærheden af ​​en python.
  • Fodring mønster. Den måde, at en python angriber sit bytte, er ved hjælp af konstriktion. Når man mellemlinerne sine spoler omkring offeret, hvad processen gør, er det forhindrer bytte fra vejrtrækning. Dette resulterer i død ved kvælning. Det er en fælles tro på, at en python knuser sit bytte, at resultaterne til sin død, som populariseret af filmen Anaconda og dens efterfølger. Men dette er forkert. Erfaringen viser, at bytte, når sluges hele, ikke engang deformeret i den tid af sin død. Kvælerslanger har været kendt for at spise katte, hjorte, gazelle og nogle rapporter antyder, at kvælerslanger har været kendt at forbruge flodheste også.


Kvælerslanger er nu optræder flere steder i hele verden

Kvælerslanger er nu optræder flere steder i hele verden. Selvom nogle jagt disse krybdyr til spil eller mad, er der stadig love, som beskytter disse webcrawlere. Jagt dem i de fleste dele er ulovligt, samt farlige. Den bedste ting for dig at gøre, er blot undgå en python, hvis du nogensinde er stødt på én. Selv om det ikke er giftig, kan dens spoler wrap omkring dig i blinke med et øje og snøre dig ihjel. Som nævnt vil det kun angribe dig, hvis den føler, at den er truet eller truet. Som konklusion, kan du nu nemt kan identificere en python, hvis du ser en. Bare husk at holde afstand og bo sikkert på alle tidspunkter. Held og lykke!