E2y

Hvordan til at identificere en Schæferhund

I 1899, opdrættet Kaptajn Max von Stephaniz i Karlsruhe, Tyskland, verdens første nogensinde kendt tysk Shepherd. Det fremgik krydsning af en gårdhund og en gammel hyrdehund.

Et århundrede senere har den tyske Shepherd opnåede verdensomspændende forgrunden. Men det er ikke længere forbundet med landbrug eller hyrdning. Det er nu anerkendt for sin værdifulde assistance med at opfylde forskellige politimyndigheder værker og andre relaterede opgaver. Her er nogle tips, hvis du har brug for at identificere en tysk Shepherd:

Hvordan til at identificere en schæferhund. Selv om en schæferhund er nu tæt forbundet til politiet værker.
Hvordan til at identificere en schæferhund. Selv om en schæferhund er nu tæt forbundet til politiet værker.

  • Generelle udseende. Et tysk Shepherd er ikke bare adræt, men det er også stærk. Det kan ses fra de veludviklede muskler. Ligeledes bør du være opmærksom på den tilsyneladende kongruens i udviklingen af ​​sine forfjerdinger og bagfjerdinger. En tysk Shepherd er normalt dyb og rørige. Når man ser på det, kan du beskrive det at være "længere" i stedet for "højere". Det har et ansigt, der afgiver et udtryk, der er ganske ædelt. På manken, er en mandlig tysk Shepherd knyttet til at stå mellem 24 og 26 inches, i mellemtiden, en kvinde, mellem 22 og 24 inches. Når man måler den fra den brystbenet til den bageste ende af sin bækken, bør resultatet mindst 15% længere sammenlignet med dens størrelse. Dens ryg er ikke så længe.
  • Hoved. Lederen af en tysk Shepherd er rent hugget. Det absolut gør en stærk "holdning". Men hvis du kigger på hovedet af en mandlig tysk Shepherd, vil du lægge mærke til sin maskulinitet. På den anden side,. Hvis det er hovedet af en kvindelig tysk Shepherd, dens kvindelighed Udtrykket for begge køn tyder ro og intelligens. , Der kan henføres til for øjnene af en tysk Shepherd - mørk, mandelformede og mellemstore størrelse. Selvom dens øjne er sat helt skråt, de ikke rager. I mellemtiden dens ører er forskellige, også. De er spidse. De åbne hovedsagelig fremad. De behøver ikke hænge fordi de står oprejst. De bør ikke beskæres.
  • Kroppens udseende. Et tysk Shepherd har en muskuløs, lang hals. Bortset fra at være et rimeligt forhold til dets hoved, dens hals heller ikke har disse løse hudfolder. Hvis du tjekker sine visner, vil du bemærke, at de er relativt højere, at dens ryg, og de skråning naturligt, også.
  • Tail. Et tysk Shepherd har en meget tydelig hale. Det er lang og busket. Hvis man ser på det en smule tættere, vil du opdage, at den sidste ryghvirvel strækker sig op til sin haseleddet. Den sætter lav direkte til kryds. Det hænger, når hunden er hvilende og det stiger, når hunden er faktisk spændt.


Selv om en schæferhund er nu tæt forbundet til politiet værker

Selv om en schæferhund er nu tæt forbundet til politiet værker, er det stadig at være en stor hyrde. Det er stadig også ses som en vidunderlig familie følgesvend. På trods af sin frygtløse og dominerende personlighed, er det ikke i sig selv fjendtlig. Så hvis du er toying tanken om at eje en derhjemme, ikke underholde de tanker. Gå på og introducere til din familie din egen German Shepherd. Og hvis du har brug for at identificere en, glem ikke de pejlemærker, som du har lært af denne artikel. Besøg din community dyrehandel eller dyr husly snart.