E2y

Hvordan til at identificere en staffordshire bull terrier

Det er ironisk

Det er ironisk, at en race som Staffordshire Bull Terrier, eller SBT, engang blev avlet til hundekampe formål, når det nu er en af ​​de mest elskede familiens kæledyr og vise dyr. Da det blev ulovligt at have tyrefægtninger i Det Forenede Kongerige i det 19. århundrede, spillerne vendte sig avl af bull terrier for slagsmål. Men i løbet af de næste årtier, blev det også ulovligt at holde hundekampe begivenheder så godt. Dette nu bedt opdrættere at finpudse SBT til andre formål end kamp og spil. Hvis du er nysgerrig på, hvad man ser ud, og du spekulerer på, hvad man ville være ligesom som et kæledyr, så læs videre. Nedenfor er tips om, hvordan du kan korrekt identificere en Staffordshire Bull Terrier.

Hvordan til at identificere en staffordshire bull terrier. Fysiske egenskaber.
Hvordan til at identificere en staffordshire bull terrier. Fysiske egenskaber.

  • Fysiske egenskaber. Ved første øjekast, vil du bemærke, at en SBT er ret ens i udseende til den europæiske Pit Bull. Det er muskuløs, husky og ekstremt godt bygget. Du vil komme til en analyse, der dette dyr faktisk blev skabt til at være en fighter. Det står på omkring 16 inches i højden på skulderen og kan veje så meget som 32 pounds ved udløb. Dette afhænger af pleje af SBT modtager og dens kostvaner. Nogle hunde spiser mere end andre, så vægten varierer til tider. Det har også en bemærkelsesværdig nakke og skulder størrelse, som også har en god mængde af muskler i det.
  • Pels og farve. Denne race har meget kort hår, der er glat at røre ved. Det er ikke tilbøjelige til at kaste og er meget lav vedligeholdelse. Staffordshire Bull Terrier kommer i forskellige farver. De kan hver kommer i et udvalg af hvid, sort, tan, brun, brindlet og rød. Men nogle organisationer ser ned på gyldenbrune terriere.
  • Temperament. Selv med sin genetiske disposition til at kæmpe, en SBT er en meget kærlig og hengiven dyr. Det siges, at denne race er den perfekte, all-around hund. Det er meget beskyttende overfor sin herre og danner et stærkt bånd med sin familie. Desuden kan det komme sammen med andre husholdningsartikler dyr, hvis introduceret til hvalpen på et tidligt tidspunkt. Denne terrier er også meget smart, modig og vedholdende. Det vil stoppe ved intet for at beskytte sin herre, hvis det er i fare.
  • Sundhed. En SBT er relativt en sund hund. Men det er underlagt genetiske sygdomme, hvis avlet uansvarligt. Disse lidelser omfatter grå stær, og distachiasis (en tilstand, hvor øjenvipper ridser hornhinden og inficerer det). Hunden er også tilbøjelige til at celletumorer i maven område som det elsker at ligge på ryggen i solen en masse.


Konklusionen er

Konklusionen er, at uanset hvor meget dårlig presse én race modtager den ikke afgøre skæbnen for alle disse dyr. Det er virkelig afhænger af, hvordan et dyr er hævet. Bruser det med kærlighed, og det vil elske dig til gengæld. Giv det hader, vil det stadig elske dig, men vil hade andre mennesker og dyr. Hunde er designet til at elske sin herre betingelsesløst. Så sørg for, at du behandler din ret. Forsynet med alle detaljer, kan du nu nemt kan identificere en Staffordshire Bull Terrier. Held og lykke!