E2y

Hvordan til at kommunikere med din teenager om teen drikke

Når et barn når teenage år

Når et barn når teenageårene, kan det være en udfordring for enhver forælder, for at sige det mildt. En ellers god dreng kan blive fristet til at begynde at eksperimentere med at drikke og andre ulovlige aktiviteter. Men der er nogle ting, som forældre kan gøre for at holde deres teenager på rette spor. Her er hvordan man kommunikerer med din teenager om teen drikke:

Hvordan til at kommunikere med din teenager om teen drikke. Angiv dine regler tydeligt.
Hvordan til at kommunikere med din teenager om teen drikke. Angiv dine regler tydeligt.

 1. Tal om det. En masse. Det er vigtigt for forældre at kommunikere med deres børn om alt - herunder drikkevand. Hvis du aldrig snakke med dit barn om at drikke, kan han tror, ​​at det er nogen big deal for dig. Men det er en big deal. Ud over det faktum, at det er ulovligt for en person under 21 år til at indtage alkohol, behøver teenagere ikke har modenhedsniveau at måle, hvor meget alkohol deres organer kan håndtere - eller at realisere konsekvenserne af indtagelse af for meget. Har et åbent samtale med din teenager om emnet og spørge dit barn, hvis drikkeri har været et problem med sin vennekreds. Selv om det kan være umuligt at holde dine børn fra deres venner, der drikker, kan du udtrykke dine følelser omkring det.
 2. Angiv dine regler tydeligt. Du ønsker ikke at lyde som en tyran, men du skal gøre dine regler kendes - og i utvetydige vendinger. Hvis dit barn allerede har eksperimenteret med at drikke, er det vigtigt at fortælle hende, at det er uacceptabelt, at en teenager at drikke. Du skal også tale med dit barn om farerne ved spirituskørsel. Som vi alle ved, teenagere tror, ​​de er uovervindelige. Du kan have til at sætte en straf, ligesom grundstødning eller tager væk teenagers kørsel privilegier for et bestemt tidsrum, hvis hun bryder reglerne. Ja, kan dit barn harmes dig og ja, kan der være argumenter mellem jer to. Men teen drikke bør virkelig være et ikke-omsættelige spørgsmål.
 3. Uddan din teenager. Mange chaufførernes uddannelser tilbyder undervisning på spirituskørsel - det er en god ide at have din teenager sidde gennem et uddannelsesforløb for at lære om farerne ved at drikke. Der er også mange bøger om emnet, som du kan dele med din teenager. Nogle gode valg omfatter:

  The Big Deal Om Alkohol: Hvad Teenagere behøver at vide om Drinking af Marilyn McClellan

  Teenagere og alkohol James D. Torr

  Smadret: Historien om en Drunken Girlhood af Koren Zailckas

 4. Præcisere konsekvenserne. Teenagere er ikke altid tænke over konsekvenserne af deres handlinger, stave så det ud for dem. Lad dit barn vide, at hvis han er i fest, hvor mindreårige drikker finder sted, kunne han blive arresteret, hvis politiet bliver kaldt. Også selv om ingen kørsel er involveret i nogle stater en teenager kan få point mod deres kørekort, hvis de fanges drikker. Udover juridiske konsekvenser, der kan være sundhedsmæssige konsekvenser og akademiske konsekvenser - teenage drinkers vil ofte opleve et fald i deres karakterer, hvis de bruger deres frie tid feste.
 5. Kend dit barns venner - og deres forældre. Udover at holde kommunikationslinjerne åbne med din teenager, så sørg for, at du ved, hvem alle deres venner er. Du bør også komme til at kende deres vens forældre, især hvis natten sleepovers forekomme. Selv hvis du har talt med din teenager om at drikke, behøver du ikke vide, hvad der foregår i deres vens husstande, så sørg for at du og deres vens forældre er på samme side. Hvis en anden forælder virker for eftergivende, så skal du ikke lade din teenager gå over til deres hus.
 6. Må ikke tolerere at drikke, men har en plan i tilfælde det sker. Hvis du teen lytter ikke til dig og gør drikker, så sørg for, at han eller hun ved, at det er okay at ringe til dig, hvis de har brug for at blive samlet op. Faktisk insistere på det. Den sidste ting du ønsker, er for din teenager til at være så bange for at komme i problemer med dig, at de kører eller komme ind i en bil med en person, der har drukket. Har en åben dør-politik, hvor dit barn kan ringe til dig for en tur, hvis de har brug for at med ingen stillede spørgsmål - den nat. Du vil have den næste morgen til at tale om, hvad der skete i detaljer.
 7. Træde til, hvis du har brug for. Hvis du tror, ​​dit barn har en alkohol problem, skal du gå ind med det samme. Sommetider overdreven teen drikke er et råb om hjælp. Det er dit job at hjælpe med at beskytte dit barn, så få din teenager til rådgivning eller et rehabiliteringsprogram, hvis drikke allerede er blevet et alvorligt problem.
 8. Øv, hvad du prædiker. Hvis du forventer dit barn til at respektere, hvad du siger om at drikke, så er du nødt til at være ansvarlige, når det kommer til at drikke så godt. Lad ikke din teenager ser du drukket for meget og aldrig komme bag rattet, når du har drukket.

  De fleste teenagere er gode børn, og vil respektere, hvad deres forældre har at sige - det er din opgave som forældre at holde kommunikationslinjerne åbne.