E2y

Hvordan til at konkurrere i dressur

Dressur har været den førende form for hestesport uddannelse for hundreder af år. En hest med ordentlig dressur træning vil tage bly og retning fra sin rytter, samtidig vises yndefuld og ubesværet i sin bevægelse. Denne "hest ballet" har været en konkurrencesport i OL siden 1912 og fortsætter i dag som en populær sport på en række konkurrencedygtige niveau.

At vælge den rigtige hest er det første skridt

At vælge den rigtige hest er det første skridt. Mens enhver race af hesten er teknisk tilladt for konkurrence i dressur, fuldblodsheste og warmbreds er at foretrække. De større barokke racer er den mest almindeligt set, især Lipizzaner.

Træne hesten i den klassiske dressur formularen er nøglen

Hvordan til at konkurrere i dressur. At vælge den rigtige hest er det første skridt.
Hvordan til at konkurrere i dressur. At vælge den rigtige hest er det første skridt.

Træne hesten i den klassiske dressur formularen er nøglen. Din hest skal være i stand til at udføre en række figurer og bevægelser på din retning med lethed i et støt tempo, en jævn gang og et niveau skridtlængde. Din hest skal mestre de tre standard øvelser. Disse omfatter overgange - den gangart til gangart af hesten, bevægelser - din hests sidelæns bevægelse, og tal - det er cirkler og slangegange.

Når din hest har mestret bevægelser klassisk dressur træning, er du klar til arenaen. Der er to standardstørrelser af arenaer for konkurrencen. Den standard størrelse måler 20x60 meter, og de små foranstaltninger 20x40 meter. Omkring skinnen af ​​forestillingen arena er store bogstaver mærkning punkter, hvor dressur test skal udføres.

Meget specifikke kjole og tack er slidt til dressur konkurrence

Meget specifikke kjole og tack er slidt til dressur konkurrence. Hesten bærer meget lidt tack eller træningsudstyr under udførelsen. En engelsk stil sadel er typisk påkrævet. I manken er typisk flettet på hesten, som regel til den højre side, men hvis det falder naturligt på venstre, kan det være flettet på den måde også. Halen bør overlades unbraided og skåret lige over eller "slået". Generelt hesten skal have et udseende, der er ren og upåklageligt velplejede.

Træne hesten i den klassiske dressur formularen er nøglen. Meget specifikke kjole og tack er slidt til dressur konkurrence.
Træne hesten i den klassiske dressur formularen er nøglen. Meget specifikke kjole og tack er slidt til dressur konkurrence.

Arenaen er indtastet med dig rider din hest, så snart dommerens klokke har lydt. Du kommer ind i arenaen i den ene ende og dommerne sidder på modsatte side af arenaen. Du går din hest ligetil, stop i midten og hylder dommerne. Du kan derefter gå videre med din præstation mønster og ende ved at vende tilbage til midten af ​​arenaen, hilse dommerne og derefter afslutning.

Dressurryttere og heste er scoret på en 0 til 10. skalaen

Dressurryttere og heste er scoret på en 0 til 10. skalaen, et 10 er fremragende og en 0 angiver, at hesten ikke udføre overhovedet. Hestene bedømmes på grundlag af deres rytme og regelmæssighed, afslapning, kontakt og bæring. Riders er scoret på deres effektivitet, balance og position, mens ridning.