E2y

Hvordan til at kramme en pige

Fra synspunktet af en dreng

Giver et knus kan synes simpelt i starten, men hvis du er i et nyt forhold, krammede en pige kan være en akavet ny oplevelse. Hvis du ikke har nogen idé om, hvad de skal gøre med dine hænder, eller er altid klodset, når du krammer din kæreste, her er hvordan til at kramme en pige:

Hvordan til at kramme en pige. Vent et passende tidspunkt.
Hvordan til at kramme en pige. Vent et passende tidspunkt.

  1. Vent et passende tidspunkt. Hugs ikke er så personlige i overfyldte steder eller hvor som helst, hvor folk kan stirre på dig. Du må ikke ønsker at kramme en pige ud af det blå, starte med en farvel knus, for eksempel.
  2. Approach forsigtigt, men selvsikkert. Approach hugging langsomt, og sørg for, at pigen ser ud forberedt til et knus. Hvis du kun knapt kender hende, vent til senere, før du prøver at bevæge sig i for et kram. Alligevel når det er tid til at bevæge sig i for knus, ikke være genert over det.
  3. Kig ind i hendes øjne Dette skulle vare bare et sekund eller to,. Stirre på hende kan gøre hende ubehageligt. Hvis du forsøger at kramme i starten af ​​samtalen, så spørg hende, hvordan hendes dag var, vente på et svar, og derefter gå i for knus. Ellers vent indtil du siger farvel, og derefter bevæge sig i for knus.
  4. Læne dig frem. Læn overkroppen frem og udvide dine arme. Pigen bør gøre det samme, hvis hun ikke gør det, trække sig tilbage, i det mindste for et splitsekund, for at sikre hun ønsker knus. Tape et skridt frem, så hendes fødder og dine fødder er næsten rørende. På denne måde vil du ikke nødt til at læne sig frem for langt at nå hende.
  5. Omfavne hende. Placer dine arme omkring hendes ryg, nær hendes talje. Let trække hende mod dig. Hendes arme vil normalt gå enten i nærheden af ​​din taljen eller rundt om halsen eller skuldre. Knus skal være fast, men blid. Vær opmærksom på, hvor dine hænder er, de skal ikke glide nedad, fordi det sandsynligvis vil gøre hende ubehageligt. Må ikke presse for stramt, eller hun vil føle sig fanget i stedet omfavnede.
  6. Gør knus mere intime. Hvis du har været sammen i et stykke tid, er der et par måder at gøre knus mere intime. Disse bør ikke forsøges, hvis pigen er bare en ven, eller hvis du ikke kender hende meget godt. Hvis dette er tilfældet, bør knus vare blot et par sekunder, og derefter slutte. For en mere intim knus, svaje langsomt frem og tilbage, hviske i hendes øre, give hende en blid kys, eller klemme hende blidt, før at give slip. Forsøg ikke at samle hende op og svinge hende rundt i løbet af knus, da dette kan få akavet hurtigt.
  7. Slip. Gør ikke knus sidste ubehageligt længe. Hvis hun begynder at trække væk, lad hende gå. Hun kan slappe armene før lade gå, og dette er endnu et tegn på, at hun er klar til at trække væk. Træd tilbage, lade dine arme glide ud fra hendes sider og falder ned, indtil de hviler på dine egne sider. Gøre øjenkontakt med hende efter knus, med et lille smil, så hun kender dig nød knus.

Selvom du kan være nervøs for at kramme en pige, i virkeligheden det meste af det vil komme naturligt. Med erfaring vil du lære præcis, hvad de skal gøre. Et knus kan være en måde at sige hej, farvel, eller trøste hende, hvis hun bliver ked af det. Forsøg ikke at kramme i midten af ​​en samtale, fordi det kan være akavet.