E2y

Hvordan til at lære positive forældrerollen

At være forælder er hårdt arbejde

At være en forælder er hårdt arbejde. Lad os se det i øjnene - der er virkelig ingen anden opgave, der er helt så svært, men så givende på samme tid! Forældre kæmper på daglig basis med at være positiv, når vejlede og disciplinere deres børn.

Hvordan til at lære positive forældrerollen. Hvis du kæmper med at være positiv som en forælder.
Hvordan til at lære positive forældrerollen. Hvis du kæmper med at være positiv som en forælder.

Positiv opdragelse kræver forældre til at ændre deres forældre teknikker fra negativ til positiv, og dermed forbedre et barns mentale sundhed og adfærd. Positiv opdragelse giver forældre til at hjælpe med at udvikle sociale færdigheder i deres børn, uddanner forældre til at tale i stedet for råber, opfordrer til brug af konstruktiv kritik i stedet for straf, viser, hvordan du kan bruge time-outs i stedet for fysiske konsekvenser, og giver eksempler på, hvordan man omdirigerer dit barn i stedet fokusere på, hvad barnet kan gøre, der er negativ.

Alle disse kan blive undervist til forældre, der føler denne form for opdragelse ville være gavnligt. Den forælder må finde måder at lære om positive forældrerollen teknikker, og derefter gennemføre disse færdigheder i deres hverdag med deres børn.

  1. Hvis du kæmper med at være positiv som en forælder, så spørg din læge eller dit barns børnelæge om hjælp. Så mange forældre tror, ​​at lægerne kun er vidende om sundhedsrelaterede emner. Vi glemmer, at læger også vide, hvor at sende en forælder, der søger hjælp i forældreskabet afdelingen. Din læge bør være i stand til at lede dig i den rigtige retning, en, der peger mod en positiv forældrerollen. En læge kan vide af forskellige tilbud i din by eller bydel, der fokuserer på positive forældrerollen. Hvis lægerne ikke kender detaljerne, de sandsynligvis kan hjælpe dig med at finde folk, der vil give detaljer.
  2. En anden god ressource, når de forsøger at lære positive forældre er din lokale Community College klasser. Mange gange community colleges tilbyder forskellige typer af forældre klasser, og meget ofte er disse klasser fokusere på at være en positiv forælder. En sikker måde at lære de nødvendige færdigheder til forældre positivt, er at tage en klasse om det. Klasser kan variere fra gratis til et minimalt gebyr og kan variere fra en engangs-udbud til flere sessioner. Hvis du ønsker at lære positive forældre, finde en klasse og tilmeld dig!
  3. Hvis du tager en klasse med andre forældre er ikke din kop te, eller du simpelthen ikke har tid til at gøre det, hvorfor så ikke prøve en online-klasse? Forældre kan blive overrasket over at erfare, hvor mange online positive forældre klasser tilbydes i dag! Ved at tage et online kursus, kan du lære at blive mere positiv i din forældrekompetencer, og du kan være i stand til at lære det i dit eget tempo, i privatlivets fred for dit eget hjem! Online-kurser, som den findes på Lifetime for at lære , kan hjælpe med at gøre dine forældrekompetencer til noget mere positivt. Ja, der kan være et gebyr for disse typer af klasser, men forældre, der er seriøse om at ændre, hvordan de opdrager deres børn kan være nødvendigt at ofre et par dollars til at udvikle sundere teknikker.
  4. Hvis du har nogle økonomiske bekymringer, og ærligt kan ikke betale en masse penge for at lære positive forældrekompetencer, hvorfor så ikke prøve at gøre en søgning på internettet om, hvordan man forælder positivt? Ved at skrive "Positive Parenting," du vil bringe op i tusindvis af websteder, der tilbyder forslag. Nogle af disse steder er gratis. Det kan tage lidt tid og forskning på din side, men kan også være værd at din tid i sidste ende, når du gennemfører de strategier, der er nævnt på de websteder, du har besøgt.
  5. Forældrerollen bøger er endnu en mulighed, når de forsøger at lære positive forældrerollen. Der er så mange forældre bøger derude og tusindvis af dem med at håndtere, hvordan forældre på en positiv måde. Hvis du ikke har råd til at købe en bog, hvorfor så ikke se, hvad dit lokale bibliotek har at byde på? Der er så mange vidunderlige bøger, der skal læse om positive forældrerollen, såsom The Power of Positive Parenting: En vidunderlig måde at opdrage børn af Glenn I. Latham , eller Positiv Discipline AZ, revideret og udvidet 2. udgave: fra småbørn til teenagere, 1001 Løsninger til Everyday Parenting Problemer med Jane Ed.D. Nelsen et al . Disse bøger viser sig at være fornuftige investeringer, når lære om positive strategier for forældrerollen.

   Forældre er ikke let

   Forældre er ikke let. Være positiv for dine børn, når de handler op eller handler ud undertiden synes umuligt. Ved at lære at være en positiv forælder kan du tage hvad der kan synes at være en umulig situation, og gøre det til en læringssituation. Det første skridt er at finde ressourcer til at lære dig de færdigheder, det tager at forældre positivt.