E2y

Hvordan til at leve dit liv ved design - ikke ved et uheld

Selv om det kan være rigtigt, at livet ikke holder nogen garantier

Selv om det kan være rigtigt, at livet ikke holder nogen garantier, kan du stadig være temmelig meget i kontrol over, hvordan det viser sig at være. Der er en masse ting i fortiden, som aldrig kan ændres ligesom hvordan du blev rejst af dine forældre, hvilken type af uddannelse du havde, eller de erfaringer, du gik igennem som barn vokser op. Alle disse faktorer har på den ene eller anden måde formet dit liv og på en måde gjort dig ind den person, du er i dag. Men du kan forvandle dit liv og gøre det på den måde, du ønsker at hvis du kom ned til at gøre et liv plan for dig selv. Det kan lyde som en formidabel opgave forude, men det er virkelig ikke så svært som det lyder. Alt det behov er lidt af din tid til at sidde ned og gøre os nogle tanker, skrivning og en fast beslutning om at holde fast ved din plan. Hvad vil følge forude er et liv du har designet, en som du virkelig kan være tilfreds med. Her er nogle trin, du kan tage for at få dig på din vej.

  • Design dit liv plan. Skriv ned alle de mål, du ønsker at opnå, og de drømme, du ønsker at opfylde. Sammen med, at lave en liste over de måder, du har til hensigt at nå dem. Du kan arbejde på din karriere, finde ud af, hvilke fremgangsmåde vil bedst at tage dig i retning af det sted, hvor du ønsker at være. Inden din plan omfatter din familie og venner, dine fritidsinteresser, og alt andet du mener bør være en del af hele dit liv plan, og som passer ind i hele dit arrangement med ting. Liste ned hvordan du ville have ting at være sammen med dem så godt.
  • Drøfte din plan. Hold dit sind fokuseret på din plan og være målrettet på de måder, du har opført for at nå dem. Sørg for, at dit sind er helt engageret til opgaven ved hånden. Nurture positive tanker, der vil motivere og inspirere dig til at holde med dit liv design. Slip af negative dem, der kun vil distrahere dig fra, hvad du skal gøre. Sindet er en kraftfuld ting, så du skal bruge det konstruktivt og gøre det arbejde til din fordel.
  • Lov om din plan. Hele dit liv design ville være nytteløst, hvis du lige har forladt det på din tegning bordet og glemte alt om det. Hovedformålet med denne øvelse er for dig at være i stand til at tage de kurser, du har skrevet ned og omdanne dem til handling. Du behøver ikke at være overvældet af hele listen. Tag det skridt for skridt ved at opstille prioriteter. I slutningen af ​​dagen, kan du være lykkeligt overrasket over at konstatere, at du har opnået en masse af, hvad du satte sig for at gøre. Vær vedholdende og lad dit design være din guide.


Hvordan til at leve dit liv ved design - ikke ved et uheld. Selv om det kan være rigtigt, at livet ikke holder nogen garantier.
Hvordan til at leve dit liv ved design - ikke ved et uheld. Selv om det kan være rigtigt, at livet ikke holder nogen garantier.

Dit liv design vil hjælpe dig med at leve et liv med mening og formål. Uanset forhindringer kan komme i vejen for dig, du har en plan til at falde tilbage på, og for at få dig på rette spor. Hver gang du har gjort noget væsentligt på vej til at realisere dine drømme, giv dig selv en god klap på ryggen. Aldrig blive afskrækket, når du kan gøre nogle fejl. Dette er kun naturligt. Hvad er vigtigt er, at du har en plan for dit liv og du bliver forpligtet til det. I sidste ende vil du være i stand til at sige, at du lever et liv i dit design, ikke ved et uheld.