E2y

Hvordan til at leve lykkeligt med en ældre forælder

Der er praktiske grunde til, at nogle familier tror, ​​at de skulle have deres ældre forældre bor hos dem. Hvis du tilhører en middelklasse familie, vil du helt sikkert tænke på de fordele, som dette arrangement giver. Økonomien er stadig vakler og leveomkostningerne har aldrig været værre. I stedet for at tilegne anden budget for din ældre forælder hus, kan du spare en masse mere ved at lade hende leve med dig. Bortset fra dette, den ældre dine forældre bliver, jo mere opmærksomhed, hun vil spørge fra dig. Dette vil kræve, at du køre ofte til hende for at finde ud af hendes tilstand. Hvis hun bor i dit hus, behøver du ikke at gå igennem denne ulempe.

Hvordan til at leve lykkeligt med en ældre forælder. Inden du flytter ind.
Hvordan til at leve lykkeligt med en ældre forælder. Inden du flytter ind.

Naturligvis vil denne nye ordning kræver, at du foretage nogle justeringer. Du er nødt til at beskæftige sig med de sædvanlige gnavne holdninger ældre. Men der er måder, der kan hjælpe dig med at gøre livet derhjemme let og tilfreds med din gamle forældre. Følgende er blot nogle af de mange tips, du kan følge.

  1. Inden du flytter ind, skal du først sidder med hende og diskutere om detaljerne i arrangementet. Dette er for at undgå fremtidige konflikter som følge af uenighed indenlandske anliggender. Du bør drøfte det ansvar end forhold som økonomi, tjenesteydelser, forsyningsselskaber og hvordan tingene i huset skal køres.
  2. Vis respekt for det personlige rum i dit ældre forælder. Du kan fortælle resten af ​​familien til at gøre det samme. Gør hendes soveværelse privat til hende. Du kan også tildele lager og beholdere i husets fælles områder såsom badeværelser og køkken til hendes brug.
  3. Medtag dine ældre forældres tidsplaner i din ugeplan. Vær opmærksom på hendes lægebesøg, planlagte besøg hos venner, shopping og andre aktiviteter, som hun er involveret. Dette vil forhindre enhver situation, hvor dine forældre gør en pludselig anmodning om at køre hende til hendes skema. Du bør også sørge for, at du ved, hvornår hendes ordineret medicin løbe ud.
  4. Selvom du allerede har en plan, skal du ikke forvente, at det at arbejde som det er. Der er tidspunkter, hvor din ældre forælder gerne vil gøre noget, du ikke er forberedt på. Hun kan bede dig køre hende til at besøge uventet nogen eller hun kan bare godt lide at gå ud en tur pludseligt. Du skal være fleksibel, når dette sker. Sandt nok, det kræver en stor portion tålmodighed. Men hvis du gør ting ud af kærlighed, bør dette ikke være et problem.
  5. Tilbring tid med hende. Sæt nogle timer i en uge bare for at være sammen med hende. Gør hende til at føle, hvordan skattede hendes tilstedeværelse i huset er. Tal med hende om familien. Foretag disse øjeblikke så sjovt som muligt. Du kan endda bede børnene til at gøre det samme.

Din ældre forælder er ikke en gæst i huset

Din ældre forælder er ikke en gæst i huset. Hun er der, fordi du blot ønsker at vise hende din kærlige bekymring. Alle disse skridt, der er nævnt ovenfor, er let at gøre, så længe det er motiveret af kærlighed.