E2y

Hvordan til at leve med en au pair

Når du vælger at ansætte en au pair til at leve i dit hjem

Når du vælger at ansætte en au pair til at leve i dit hjem, vil din familie dynamik ændre sig. De fleste au pairs kommer til dig fra andre lande, og de kender ikke nogen. De vil bruge en masse tid i dit hjem, så det er vigtigt at gøre tingene kører problemfrit for alle. Hvis du gør tingene rigtigt, vil tingene være stor for alle involverede, og din au pair vil blive en værdsat del af din familie, mens han eller hun er med dig.

Hvordan til at leve med en au pair. En au pair skal have sin egen stue.
Hvordan til at leve med en au pair. En au pair skal have sin egen stue.

  1. En au pair skal have sin egen stue. I det mindste, skal hun have sin egen private soveværelse. Hvad du lægger i det rum til din au pair er op til dig. I det mindste bør du give hende en god seng, kommode, sengetøj, og et skrivebord. Du ønsker at gøre hende til at føle sig hjemme. Nogle familier vælger at give underholdning muligheder såsom tv, cd-afspiller og dvd-afspiller.
  2. Gør alt hvad du kan for at gøre din au pair føle sig hjemme med din familie. Husk, at hun er langt væk fra hjemmet, og alt, hvad hun ved. Tilbyd at vise hende rundt i nabolaget og besvare eventuelle spørgsmål, hun måtte have om din familie, eller hvor du bor. Også vise hende rundt i dit hjem, og introducere hende til naboer, du er tæt på at såvel som familiemedlemmer, der stopper ved ofte.
  3. Efter din au pair er faldet ind i dit hjem, bør du gå over, hvad der forventes af hende, og hvad du vil gøre gengæld. Giv hende en idé om, hvad hendes ugentlige tidsplan vil være, og når hun kan forvente at have nogle fri tid til sig selv. Drøfte spørgsmål som fødevareallergi og andre relaterede ting, du behøver at vide.
  4. Lønnen din au pair tjener burde allerede have været afviklet før hun ankom. Du bliver nødt til at diskutere ting som der skal betale for langdistance telefonopkald, personlig hygiejne poster, hvad du vil give for hende på din regning, og hvad hun har brug for at sørge for sig selv. Du skal være ansvarlig for kost og logi, samt en bil og forsikring for at køre børnene rundt. Alt andet er op til din diskretion.
  5. Giv din au pair tid til at tilpasse til at leve med din familie, og husk, at hun vender det ukendte. Brug venlighed og tålmodighed, når beskæftiger sig med problemer, og altid give hende gavn for tvivl. Hvis der er et problem i de fleste tilfælde vil en diskussion mellem forældrene og au pair klare tingene op hurtigt og nemt.
  6. Forkæl din au pair, som om hun var en del af familien, og husk at give hende plads når hun har fri tid. Det er vigtigt, at hun er fri til at få venner, og forlade huset for at forfølge sine egne interesser. Forvent ikke din au pair til at forblive hjemme med dine børn hver weekend, mens du går ud. Træffe beslutning om en fornuftig tidsplan for weekenden, at I alle kan leve med.
  7. Når det kommer til familieferier eller udflugter, altid invitere din au pair til at ledsage, som om hun var en del af familien. Må ikke gøre din ferie alt arbejde og ingen leg for hende, lad hende føle, at hun nyder en ferie så godt. For den tid, hun bor i dit hjem, er hun en del af din familie, og du bør gøre en ekstra indsats for at sikre, at hun føler sig som hun er hjemme.