E2y

Hvordan til at løse urolige teenager spørgsmål

De unge år kan være en bekymrende tid for mange teenagere. Mens forældrene ofte kan være de første til at erkende, at deres teenager er urolige, kan de ikke vide, hvornår eller hvordan man kan begynde at behandle disse spørgsmål. Følgende ændringer kan betyde, at din teenager er urolige og har brug for hjælp.

 1. Tilbagetrækning fra familie og venner, mens det ikke kan være ualmindeligt for teenagere til at vende sig væk fra deres forældre, er det ualmindeligt for teenagere til at trække sig fra deres venner, også. Dette kan være den første indikation en forælder har vedrørende en urolig teenager.

 2. Depression-Hvis din teenager er viser tegn på depression, så er det tid til at søge hjælp fra en professionel Dine teenager kan ikke være behageligt åbning op til dig, men en professionel kan hjælpe med at guide din teenager ud af hans depression.

 3. Fald i akademiske præstationer-Har din A eller B elev pludselig begyndte at lave svigtende kvaliteter? Medmindre du kan lokalisere årsagen, kan der være mere gang end blot mangel på at studere. Tal med din skoles vejleder for hjælp og forslag om, hvordan man løse dette problem.

  Hvordan til at løse urolige teenager spørgsmål. Tilbagetrækning fra familie og venner.
  Hvordan til at løse urolige teenager spørgsmål. Tilbagetrækning fra familie og venner.

 4. Mærkelige opførsel-Naturligvis kan dette omfatte en lang liste med handlinger, afhængigt af dit barn. Pointen er, at forældrene har brug for at samle op på mærkelige adfærd, såsom øget aggressivitet, seksuel promiskuitet, manglende motivation, søvnløshed eller søvnighed, gentagne mareridt, trusler om skade på sig selv, og enhver anden adfærd, der vises mærkeligt.

Når du har besluttet, at din teenager er blevet urolige, hvad gør du nu? Husk, at du ikke kan være i stand til at hjælpe din teenager uden professionel hjælp. Overveje at tage følgende skridt:

 1. Kontakt dit barns læge-Det første skridt bør være en komplet eksamen for at udelukke nogen fysiske problemer. Hormonelle forandringer kan være den skyldige, så sørg og oprette et lægebesøg straks.

Fald i akademiske præstationer-Har. Mærkelige opførsel-Naturligvis.
Fald i akademiske præstationer-Har. Mærkelige opførsel-Naturligvis.

 • Tal med skolens vejleder-Selvom hun måske ikke være i stand til at levere one-on-one rådgivning, hun kan tale med dig om noget bekymrende adfærd, der kunne have været dokumenteret af læreren eller andre ansatte.

 • Søge rådgivning-Hvis du ikke er sikker på, hvem der skal kontaktes, så spørg din børnelæge og / eller din skoles vejleder efter navnene på anbefalede rådgivere, psykologer eller psykiatere.

 • Behandlingscentre-The rådgiver eller psykolog, at du konsulterer kan føle, at din teenager adfærd er for bekymrende at behandle som en ambulant. I dette tilfælde kan du blive nødt til at have din teenager forpligtet sig til en behandling center for en foreslået periode.

 • Kommuniker-Mens du taler med din teenager kan være vanskeligt på dette tidspunkt, at gøre en samordnet indsats for at holde kommunikationslinjerne åbne så meget som muligt. Opmuntre familie tid, og prøv at få din teenager til at invitere gamle venner over. Kig efter nye hobbyer, at du og din teenager kan nyde sammen.
 • Husk, kan adressere din urolige teenager problemer tage et stykke tid, men med professionel hjælp og god kommunikation, kan du hjælpe din teenager komme igennem de turbulente unge år.