E2y

Hvordan til at opdage hudkræft hos hunde

Hudkræft er en af ​​de mest udbredte kræftformer hos hunde

Hudkræft er en af ​​de mest udbredte kræftformer hos hunde. Midaldrende og ældre hunde er dem ofte diagnosticeret med hudkræft. Selvom hudkræft kan være arvelig, miljømæssige faktorer i høj grad forårsage det. Hunde, der er overeksponerede for sollys og hunde, der har lyse og tynde hår frakker er mere tilbøjelige til hudkræft. Sammenlignet med andre hunde kræftformer, er hudkræft lettere at afsløre, fordi det har synlige symptomer. Hunden har større chancer for at blive helbredt, så længe tidlig påvisning af hudkræft er lavet. Følgende er ting, som du er nødt til at se ud for for at opdage hudkræft hos hunde.

Hvordan til at opdage hudkræft hos hunde. Soignere din hund regelmæssigt for at stedet abnormiteter på huden.
Hvordan til at opdage hudkræft hos hunde. Soignere din hund regelmæssigt for at stedet abnormiteter på huden.

Soignere din hund regelmæssigt for at stedet abnormiteter på huden.
Grooming din hund regelmæssigt, mindst en gang om måneden, er den letteste metode for dig at spotte eventuelle afvigelser på hans hud. Giv din hund en massage, og langsomt adskille lag for at kontrollere for eventuelle kontrollampe tegn på hudkræft på hele hans krop.

Kig efter symptomer på hudkræft på din hunds hele kroppen.
Check for områder af din hunds hud, der ændrede sin farve. Kig efter klumper, bump, og læsioner, der er skorpet eller skællet. Observere, hvis læsionerne heler eller bløder let, når ridset. Overhold klumper og bump over tid og se, om de ændrer størrelse eller i farver. Kontroller, om der er en udledning på din hunds brystvorten, samt oplagt hævelse i brystvævet. Kontroller munden og de omkringliggende områder, hvis der er nogen væv masserne, der ser anderledes ud. Husk at se under din hunds hale og se, om der er nogen klumper eller misfarvning i området.

Vær opmærksom på andre tegn, der kan pege på hudkræft som problemet.
Bortset fra de synlige symptomer, som du kan tjekke på din hunds krop, er der stadig andre tegn på, at du skal være opmærksom på, da de kan være forårsaget af hudkræft. Observere, hvis din hund pludselig mister sin appetit. Diarré kan forekomme, og han kan også kaste med blod. Kig efter forstørrede lymfeknuder og sår, der ikke heler. Endelig kan din hund begynder at blive sløv, hvilket er et fald i aktivitetsniveauet. Hunden bliver træt nemt, sover meget, bliver træg og mister interesse og entusiasme i ting, han brugte til at elske.

Når du ser disse abnormaliteter i din hund

Når du ser disse abnormiteter i din hund, bringe ham straks til dyrlægen. Behandlingen vil afhænge af den type og stadium af hudkræft din hund har udviklet. Behandling af hunde hudkræft, omfatter anvendelse af ekstremt koldt flydende nitrogen for at slippe af små tumorer, operation for at fjerne maligne vækst af hudkræft at undgå at påvirke andre af kroppens organer, stråling, hvis den maligne vækst ikke kan fjernes, og kemoterapi for omfattende spredning af hudkræft.