E2y

Hvordan til at opdage sygdommen i burfugle

I modsætning til pattedyr husdyr som hunde og katte

I modsætning til pattedyr husdyr som hunde og katte, behøver fugle ikke viser tydelige tegn på lidelse eller sygdom. Det tager et vist kendskab til aviær adfærd og konstant observation til at være i stand til at opdage sygdommen i burfugle. Du kan holde dit kæledyr fugl sund ved at følge de tips, du finder i den fremragende Hvordan til at passe dit kæledyr fugl, men hvis du har mistanke om din kammerat er allerede er syge, du bliver nødt til at beslutte, om det er tid til en tur til dyrlægen .

Hvordan til at opdage sygdommen i burfugle. Hvordan til at passe dit kæledyr fugl.
Hvordan til at opdage sygdommen i burfugle. Hvordan til at passe dit kæledyr fugl.

Følgende er en liste over symptomer, der kan hjælpe dig, hvis dit kæledyr fugl er syg.

1.. Kontroller ekskrementer. Måske den mest pålidelige metode til påvisning af sygdom hos fugle er at observere deres ekskrementer. Fugle afføring og urinere på samme tid. Den sædvanlige udseende fugleklatter er en brunlig eller sortbrune farvet blødt fast blandet med en klar væske. Overhold ekskrementer, hver gang du rengør buret. Konstant overvågning vil give dig en baseline, som at foretage sammenligninger senere, når mærkbare ændringer i konsistens, farve eller frekvens opstår.

2

2.. Kontroller adfærd og udseende. En fugl sovevaner er meget regelmæssig. En fuldt moden fugl aborre og normalt sover stående på ét ben, og det vil gøre dette på regelmæssige tidspunkter af dagen. Være foruroliget, hvis dit kæledyr fugl begynder at sove på bunden af ​​buret. Fugle normalt også holde deres fjer glat og uanfægtet. En fugl i nød vil løbende røgsky sine fjer, selv når der ikke er noget i de umiddelbare omgivelser at vække den. En sund fugl øjne er sorte og skinnende og bør ikke have nogen slim. Den nasale åbning i næb undertiden aflade en klar væske, men dette er kun normalt for at rydde op i luftvejene. Start bekymrende, hvis slim begynder at bygge op omkring øjnene eller næseflåd ikke længere er klar.

I modsætning til pattedyr husdyr som hunde og katte. Kontroller ekskrementer.
I modsætning til pattedyr husdyr som hunde og katte. Kontroller ekskrementer.

3.. Check for tab af appetit. En ansvarlig ejer bør fodre deres kæledyr fugle på konsistente gange med den samme mængde mad. Ud over at være mere velegnet til en fugl urværk adfærd, vil denne måde at fodre hjælpe dig med at opdage eventuelle ændringer i spisevaner. Kun sygdom kan forårsage en fugl til at miste sin appetit. Du kender fuglen er virkelig syg, hvis det ikke engang røre maden.

4.. Bird sygdomme og deres symptomer. Bakterier, gær, protozoer og vira er de almindeligste årsager til sygdomme i fugle. Bakterielle infektioner næsten altid forårsager åndedrætsbesvær og tab af appetit. En type gær infektion kaldes Candidiasis påvirker unge fugle. Nogle af dens symptomer er uregelmæssig afføring og hvide pletter i næbbet området. Giardia er en protozoinfektion. Symptomerne på en sådan sygdom omfatter diarré og kløe. Fugle med denne sygdom kan konstant plukke fjerene at lindre kløe. Den dødeligste er virusinfektioner, som der er i øjeblikket ingen behandlinger for disse sygdomme i fugle. Det vil enten bukke under for virus eller være sund nok til at inddrive på egen hånd.

Aviær pleje er et særligt område af veterinærmedicin

Aviær pleje er et særligt område af veterinærmedicin. Ikke alle kæledyr læger er godt med at behandle fugle. Tage dette i betragtning, når de søger en dyrlæge til din bur fugl.