E2y

Hvordan til at passe akvariet havkat

Aquarium havkat er populære i mange fisk kærester 'akvarier, fordi de spiser alle snavs og kan få virkelig meget attraktive og hyperaktive, når de bevæger sig rundt i akvariet og vokse til deres fulde potentiale. Blandt de forskellige racer, har Cory havkat vundet popularitet og er et dagligt syn i de fleste akvarier, fordi de er økonomisk overkommelige, lav vedligeholdelse og nem at rejse. Her er de trin, omsorgen for din akvariefisk, uanset om det er en Cory type eller ej:

Hvordan til at passe akvariet havkat. Vand habitat.
Hvordan til at passe akvariet havkat. Vand habitat.

  1. Vand habitat. De kan lide den neutrale type vand bedst. Du kan lade dem leve i den alkaliske eller svagt sure typer vand, men hvis du virkelig vil have dem til at have de bedste faciliteter, vil du vælge at lade dem svømme i de neutrale farvande mere.
  2. Temperatur. Catfish til akvarier som koldt vand, hvilket gør det meget rentabelt for dig at blande dem med fisk, der er venlige og i stand til at overleve i relativt kolde vand.
  3. Fodring. De spiser noget fra flager til fisk pellets, hvilket gør dem en favorit af pragmatiske fisk ejere. Du kan bare lade dem selv for det meste, og de vil indgå på noget, der kan betegnes som havkat mad i hele det omkringliggende af akvariet.
  4. Miljø sort. Lad havkat at have steder at udforske og strejfe ofte.
  5. Lighting. Akvarium havkat kan ikke lide rampelyset så meget. Sørg for at du har steder, hvor de kan gemme sig fra tid til anden. Mørke steder gerne bag klipperne og generelt lave lysforhold er mest fordelagtige for din havkat.
  6. Space spørgsmål. Catfish virkelig kan vokse til store størrelser, så sørg for at du giver dem en masse plads. Undgå kvælning ved afstanden dit akvarium kæledyr overensstemmelse hermed. Hvis du har råd til det, der er afsat et særskilt rum for dit akvarium maller. Hvis man fratager din havkat af rummet, bliver de aggressive og foder på andre små fisk.
  7. Kompatibilitet. Det gode ved akvarium maller er, at de ikke er virkelig så aggressive, medmindre provokeret af andre fisk. Undtagen til at forsvare sig selv, maller er virkelig venlige i akvariet og kan sameksistere med en masse akvariefisk typer.
  8. Avl. Grus er det bedste sted for yngel eller havkat æg at lægge deres følsomme former, før vokser ind fisk. Bare sørg for, at der ikke er for meget grus, der vil holde svagere yngel at opstå ud af grus og vokser ind i en havkat. Du vil vide, om det er på høje tid at forberede sig til en grobund, hvis du ser din havkat udstille rastløshed og at de to maller er gnider med hinanden.
  9. Natlig. Indstil din fodring tidsplaner natten, da disse fisk er ganske natlig i naturen. Det er bedst at blande dem med fisk, der også har den samme krop ur, så der vil være nogen problemer eller spørgsmål overhovedet med aktivitetsniveau.

Du kan udvide dit netværk af havkat i dit akvarium, forudsat at du er i stand til at avle dem godt og har nok beholdere til at holde alle ungerne i.