E2y

Hvordan til at passe æsler

Æsler er blandt de nemmeste dyr at tage sig af og dermed flere og flere mennesker er at hæve æsler. Hvis du har æsler derhjemme, her er let at følge strategier i at tage sig af æsler:

Hvordan til at passe æsler. Velgørenhed begynder derhjemme.
Hvordan til at passe æsler. Velgørenhed begynder derhjemme.

  1. Velgørenhed begynder derhjemme. Den første ting at overveje, er hjemsted for æsel. Du er nødt til at sørge for, at æslet er behageligt i sit hjem. Husk, at æsler trives på steder med varmere vejr, og derfor æsler foretrækker normalt varmere klimaer. Husk, at æsler hader regn samt vind. I modsætning til heste, er regn absorberet af æsel pels, og dermed gøre eksistens og overlevelse svært for æsler, der er fanget i koldt forår eller efterår regner. Du behøver ikke en detaljeret plan for dit æsel hjem. Bare sørg for, at hjemmet har nok plads og ly for æsel. Desuden bør æsel hjem indeholde to eller flere æsler, fordi disse dyr foretrækker kammeratskab.
  2. Beskyt æsel fra skader. Den bedste måde at beskytte dyret er gennem passende hegn. Hunde og ulve er de mest almindelige fjender af æsler, og dermed hegn til æsler skal bygges solidt, med sikrede konkrete barrierer. Sikkerheden af ​​æslet bestemmes også af renlighed af hans fodring område. Sørg for, at fodring området er fri vand og mad forurening. Sørg for, at før et æsel spiser hans måltid, har du allerede rengjort fødevarer spande. Daglig rengøring af disse skovle anbefales.
  3. Fodring af din æsel. Ligesom alle andre dyr, æsler brug for ordentlig og tilstrækkelig ernæring og hydrering. Sørg for at du giver en rigelig forsyning af mad og vand til din æsel. Da viceværten af ​​æsler, bør du også overveje tilgængeligheden af ​​mad og vand. Glem ikke, at æsler, i modsætning til andre dyr, foretrækker rent vand at drikke. De har været kendt for at gøre sig syg snarere end drikke beskidt vand. Pas på, at det vand, du tilbyder dit æsel er ren ellers æslet vil lide, og måske dø. I løbet af vinteren, du også nødt til at sørge for, at æslet er stadig korrekt hydreret, fordi æsler ikke ønsker is på vandet eller frysning vand. Fødevarer af æslet er meget overkommelig: de elsker græs. Æsler elsker græsning og spise græs, men sørg for at din æsel ikke spiser for meget, fordi han vil veje mere end normalt, og det er ikke godt for hans helbred. Frisk og høj kvalitet græs er nok til overlevelse æsler. Hø kan også hjælpe din æsel opretholde tandhygiejne. Om vinteren når græsset er frosset, kan du give gulerødder til din æsel. En liste over andre supplerende mad til æsler kunne opnås fra din lokale dyrlæger eller fra internettet.

Anført ovenfor, er de simpleste strategier til at hjælpe et æsel overleve. Pas på dit æsel og nyde kammeratskab han bringer.