E2y

Hvordan til at passe en engelsk sadel til din hest

For en smule historie, der engelske sadler så navn, fordi de blev brugt i de tidligere perioder i alle engelsk ridning træninger på verdensplan. Engelsk ridning træninger blot henvist til de undervisningsteknikker opstod i England, hvor instruktører var også det meste engelske ryttere.

Brugen af ​​engelske sadler i rideferie har hersket i nogen tid, og det tilsyneladende er fortsat blandt de standard procedurer i ridning. Engelske sadler anses for at være de mest komfortable sadler i verden, som de giver plads for rytteren at bevæge sig frit under turen. For at sikre at du får den optimale funktionalitet af en engelsk sadel, er du nødt til at lære, hvordan man korrekt passe det til din hest. Her er tips, der kan guide dig:

Hvordan til at passe en engelsk sadel til din hest. Forbered omkring 100-700 dollars til at betale for sadlen.
Hvordan til at passe en engelsk sadel til din hest. Forbered omkring 100-700 dollars til at betale for sadlen.

  • Mål din hest - dens højde, åndedræt og længde. Selvom sadel producenter bruger deres egen metode til måling, bør du i det mindste give dem en idé om størrelsen af ​​din hest.
  • Forbered omkring 100-700 dollars til at betale for sadlen. Dette beløb skal købe en kvalitet engelsk sadel, der vil vare mange år. Køb en sadel fra butikker, der sælger dyre tilbehør i dit område. Du kan også købe online, så længe du ved, hvilken type du ønsker, og hvilken størrelse vil passe til din hest.
  • Vide, hvad form for aktivitet din hest vil deltage i, hvor du vil bruge den engelske sadlen. Hvis der vil være en masse cavorting og hoppe, skal du vælge en engelsk sadel, der er beregnet til at holde rytteren selv i en risikabel race. Der er en form for engelsk sadel med et dybt sæde, knus rytteren på plads, selv da hesten begynder at handle op. Du kan overveje at bruge denne sadel type, hvis du er i en robust leg.
  • Kontroller sadlen ved at prøve det på din hest. Skub sadlen til hestens ryg og sørg for at det ikke flytter sig eller sno om når monteret. Der bør også være et lille hul nedenunder mellem sadlen og hestens ryg, så vægten af ​​rytteren ikke direkte tryk på dyrets hud.
  • Placer en sadelunderlag på ryggen af hesten at afbøde virkningen af rytterens vægt. Vær sikker sadlen ikke er for tykt eller for tyndt. Så længe det er i stand til at dække den del af hestens ryg, hvor sadlen er monteret, så din sadelunderlag vil fungere fint.
  • Undersøg hestens ryg. Hvis sadlen direkte lægger pres på hestens ryg, selvom rytteren har ikke monteret endnu, bør den engelske sadlen ændres. Husk, at sadler normalt er lavet af hårdt læder og materialet kan gnide og skære hestens hud på grund af friktion.
  • Fastgør sadlen med sit bælte. De fleste sadel bælter er lange nok til at gå rundt i omkreds af hestens krop. Remmen omkring hestens mave og låse det på plads.
  • Forsøger at passe din næve ind i mellemrummet mellem hestens ryg og den forreste del af sadlen. Hvis det passer komfortabelt så sadlen er monteret godt.
  • Test ride hesten. Hvis hesten ser afslappet og uanfægtet derefter sadlen er korrekt placeret.


Giv hestens ryg et hvil ved at fjerne sadlen, når hesten er stationeret på sin stabile. Som med mennesker, der kan lide at fjerne arbejdstøj og bare don behageligt tøj derhjemme, også heste ønsker at gøre op med nogen form for forsnævringer på deres krop, såsom sadler, når de hviler i deres egne stalde.