E2y

Hvordan til at passe et Pacman frog

Den argentinske hornede frøen er mere populært kendt som "Pacman frøen" på grund af sin store mund. Det er endemisk i det sydlige Europa, og på trods af sit ry som en glubende eater, har Pacman frøen ikke rigtig spise så ofte. Når det gør spise selv, ville Pacman frog definitivt spise en masse og gøre måltidet værd at hver ounce indsats.

Hvordan til at passe et Pacman frog. Opsæt et akvarium, der ville være den Pacman frog hjem.
Hvordan til at passe et Pacman frog. Opsæt et akvarium, der ville være den Pacman frog hjem.

Da Pacman frøen bliver brugt til en helt anden lokalitet, du virkelig nødt til at øve en indsats for at gøre det føles behageligt i dit hjem. Det er tydeligvis ikke den mest konventionelle kæledyr og sige det er en ganske massiv underdrivelse! Her er hvordan du kan tage sig af din Pacman frog på den bedst mulige måde:

  1. Opsæt et akvarium, der ville være den Pacman frog hjem. Da de bor i våde miljøer, der ligger tæt på de vandområder såsom sumpe og floder, ville det være godt at replikere fornemmelsen af ​​dette sted ved at sætte flodsten på bunden af ​​akvariet. Hæld vand til et niveau, der ville oversvømme en tredjedel af frøen krop. Du kan tilføje falske planter og blade, så frøen ville have et sted at skjule sig. Det har stadig naturlige instinkter efter alle.
  2. Feed det den rigtige mad. Pacman frog bogstaveligt bider off mere end den kunne tygge. Der har været rapporteret tilfælde i naturen af ​​Pacman frøer dør, fordi de forsøgte at spise noget, der var bare alt for stor i forhold til deres krop størrelse. Brug små mus ben at fodre de små frøer, bugs og græshopper til mellemstore dem og fuldt udbygget mus for de virkelig store Pacmans. Give noget større end hvad de kan håndtere kan være fatalt for frøer, så vær forsigtig. Husk, at de er levende ting samt - ikke bare nogle tilfældige freak dyr, der skal overvåges, når du keder dig.
  3. Feed frøen en gang om ugen. Ja, de ikke spiser en masse, men når du tænker over det, de virkelig spiser meget i en portion. Da de er koldblodige, deres krop tager længere tid at nedbryde og fordøje, hvad de spiste.
  4. Rengør akvariet gang hver syv til ti dage. Frøen ville passere afføring og urin omkring en gang i denne periode på grund af de meget langsomme metaboliske processer, det har. Dette ville også holde lugten fra akvariet fra at komme ud af kontrol. Du ønsker ikke frøen at stinkende hele din værelse eller hus.
  5. Aldrig forsøge at sætte en anden frøen i samme akvarium. Disse frøer er meget territoriale, og de rent faktisk ville forsøge at spise noget, der bevæger sig inde i akvariet. Sætte en anden frog i samme akvarium ville ende i kannibalisme, hvor begge frøer kan dø.

En Pacman frog er en meget spændende og interessant kæledyr at eje

En Pacman frog er en meget spændende og interessant kæledyr at eje. Bare sørg for, at du følger disse trin, så du kan give det den omsorg, den har brug for. Gør det føler sig hjemme og holde det mætte.