E2y

Hvordan til at passe Jack Dempsey fisk

Den Jack Dempsey Fish fik sit navn fra tidligere boksning Jack Dempsey. Jack Dempsey Fisk er robust og fuld af energi. De er blandt de typer af Cichlider at akvarium hobbyfolk foretrækker, fordi de kan tilpasse sig ganske godt til deres givet miljø. Men der er en række faktorer, der skal tages i betragtning for at sikre, at din Jack Dempsey Fisk leve et langt og lykkeligt liv.

Hvordan til at passe jack dempsey fisk. Opsæt dit akvarium korrekt.
Hvordan til at passe jack dempsey fisk. Opsæt dit akvarium korrekt.

  1. Opsæt dit akvarium korrekt. Jack Dempsey Fisk kan vokse op til en fod i længden. Holde dem i et akvarium med masser af plads, er yderst nødvendigt. En 45-gallon tank, bør være et minimum, og overveje en større størrelse, hvis du har planer om at have akvarium arbejdskammerat til din Jack Dempsey. Konfigurer en varmelegeme til at styre vandets temperatur. Mest erfarne Jack Dempsey Fish ejere temperaturen holdes mellem 22-25 grader Celsius, selv om det kan reguleres op til 30 grader. Holde pH-niveauer mellem 7,0 til 8,0 og dGH på 9-20. Put i akvarie inventar såsom huler, urtepotter eller træ, der vil tjene som skjulesteder. Gør væk med levende vandplanter, som Jack Dempsey Fisk er meget tilbøjelige til at spise dem.
  2. Feed din Jack Dempsey. Jack Dempsey Fisk er hjertelig spisere. I deres naturlige miljø, fodre de på krebsdyr, insekter, orme, frøer, rejer og andre mindre fisk. Tilbyde disse levende godbidder til din Jack Dempsey, hvis muligt. Imidlertid kan veggie flager og pellet fiskefoder ligeledes gives en hæfteklamme.
  3. Overvåg din Jack Dempsey helbred. Jack Dempsey Fish undertiden har farve ændringer, der kan være et signal om nød. Det kan betyde, at den mad, du fodrer det ikke er nærende nok. Det kan også indikere stress eller sygdom. En sund, voksen Jack Dempsey Fisk bør have en lilla farve med guld, grønne og blå pletter. I mellemtiden har en ung Jack Dempsey Fisk er normalt grå eller brun i farven, og pletterne er kun lidt synlige.

Jack Dempsey Fisk er en favorit blandt erfarne akvarister

Jack Dempsey Fisk er en favorit blandt erfarne akvarister, fordi de kræver meget lidt pleje og vedligeholdelse. Men de kan være temmelig temperamentsfuld og vil nogle gange udviser voldelig adfærd. En uerfaren Jack Dempsey ejer kan have nogle problemer forvalter disse unikke træk ved Jack Dempsey, så tålmodighed og ivrig observation er nødvendige.