E2y

Hvordan til at passe ørkenrotter

Ørkenrotter kommer fra gnaver familien og gøre gode kæledyr

Ørkenrotter kommer fra gnaver familien og gøre gode kæledyr. Uanset om du er ung eller gammel, vil en gerbil kunne tilpasse i din familie, når du har håndteret nogle nødvendigheder, der bidrager til sundhed og trivsel for dit nye kæledyr. En del af gnaver familien, ørkenrotter er små og nysgerrige dyr. De bider ikke ofte, og de er meget underholdende at se.

Hvordan til at passe ørkenrotter. Undersøg din fremtid kæledyr.
Hvordan til at passe ørkenrotter. Undersøg din fremtid kæledyr.

Du kan købe ørkenrotter for en relativt rimelig pris ved at besøge dyrehandel. Men mange mennesker anbefale at du gå til en opdrætter i stedet for en dyrehandel som tingene håndteres på en mere effektiv måde. Derudover kan dit kæledyr komme ud sundere hele vejen rundt.

Shelters har normalt et stort antal ørkenrotter samt fordi folk vil købe dem og beslutte efter et stykke tid, at de ikke længere vil have dem. Uanset hvad du vælger, vil du nødt til at kigge efter bestemte ting, når plukke én ud. Du bliver også nødt til at vide, hvordan man passer dem, når du bringe dem hjem. De følgende tips er alle ting, du bliver nødt til at overveje, når omsorgen for en gerbil.

 1. Undersøg din fremtid kæledyr. Der vil være en række ting, du ønsker at søge efter i din gerbil, før du selv forsøger at bringe en gerbil hjem. Dette kommer ikke til at være et spørgsmål om blot at vælge en farve du kan lide og afværge med dit nye kæledyr. Et godt kig på gerbil, du ønsker vil være vigtigt at sikre den generelle sundhed i dyret. Du skal sørge for at gerbil øjne er lyse og klare.

  Der bør ikke være nogen slim i øjnene enten. Hvis deres øjne tjek okay, bør du kigge efter bidemærker. Du kommer ikke til at have en ørkenrotte med bidemærker fordi dette kunne betyde, at gerbil er tilbøjelig til at komme i slagsmål med andre dyr. Endelig vil du ønsker at vælge en gerbil, der har glat, blød pels med en hale, der er i god form. Du ved halen er okay, hvis der er en tot hår i slutningen.

 2. Køb dine gerbil en legekammerat. Gerbils nødt til at have underholdning og hengivenhed fra andre ørkenrotter. Faktisk er det blevet bevist, at hvis en gerbil bor med mindst én anden gerbil, vil det leve et længere og lykkeligere liv. Den typiske levetid for en gerbil er kun to til fire år. Som et kæledyr ejer, bør du forsøge at gøre alt, hvad du kan for at sikre, at dette er en glad, tilfredsstillende tid for dit kæledyr.
 3. En anden stor grund til at have mere end én gerbil er, at flere ørkenrotter du har, jo mindre sandsynligt er det at ønsker at flygte. Dette skyldes det faktum, at de har nogen at holde dem optaget på alle tidspunkter. Selvfølgelig gør de reproducerer ganske ofte, så hvis du ikke ønsker at have en flok gerbil babyer kører rundt, så skal du købe to af de samme køn.

  Ørkenrotter kommer fra gnaver familien og gøre gode kæledyr. Køb dine gerbil en legekammerat.
  Ørkenrotter kommer fra gnaver familien og gøre gode kæledyr. Køb dine gerbil en legekammerat.

  Det er sjældent at have to hoppemus, der ikke vil komme sammen med hinanden. Men til tider sker det. Hvis dine ørkenrotter ikke får sammen, så skal du sætte dem i separate bure. Men det er en yderst sjælden begivenhed. I modsætning til dværg hamstere og andre gnavere, behøver ørkenrotter ikke forsøge at dominere hinanden, når de bliver ældre. De vil meget hellere spille og dele deres stue sammen med hinanden.

  Du bør bemærke, at kvindelige ørkenrotter gør bedst med en anden gerbil, mens mænd klarer sig bedre i grupper på tre eller fire. Men noget større end det er for meget, og vil føre til kampene. Det er bedst at købe ørkenrotter i par, hvis det overhovedet er muligt på grund af deres behov for kammeratskab.

 4. Opret et godt hjem til din ørkenrotte. Den mest populære type hjem for de fleste ørkenrotter bliver et akvarium. Det er bedst at gå med glas til en række årsager. Først ørkenrotter tendens til at tygge på tingene. Det betyder, at de kunne tygge igennem plastik akvarier efter gang. Dette efterlader ud trådbure af samme grund. Selvfølgelig er wire også dårligt, fordi ørkenrotter sommetider gnide op mod væggene i buret og wire-bars vil ridse deres kød.

  Det sværeste bur til en gerbil at flygte fra vil være et glas akvarium med en tætsiddende wire eller air-mesh låg. På indersiden af ​​din gerbil nye hjem, vil han bruge to eller tre inches af sengelinned. Cedar kan være dødsens for din gerbil grundet olier i træ, som kan forårsage alvorlige sundhedsproblemer. Opdrættere anbefaler CareFresh, der er fremstillet af cellulosefibre. Når du har den nederste ned, skal du nødt til at tilføje nogle ting til ørkenrotter at gøre deres reder. De vil ønske strøelse at være blød, så du kan placere i sådanne ting som toiletpapir, vatkugler og strimler af papir.

 5. Hold din gerbil striglet ordentligt. Den gode nyhed er, at ørkenrotter er temmelig rene dyr på egen hånd. Du behøver ikke at bade dem eller håndtere eventuelle problemer, der er typiske, når grooming kæledyr. Den mest almindelige grooming problem, du vil beskæftige sig med som et kæledyr ejer vil være at holde buret rent for dine ørkenrotter og om fastsættelse af nye senge efter behov. Generelt, vil du vide, når buret skal rengøres ved lugten. Men det er godt at rense buret overalt fra ugentlig til månedlig baseret på dine ørkenrotter og nødvendigheden faktor.
 6. Medicinske problemstillinger

 7. Medicinske spørgsmål - Gerbils normalt ikke vil få brug for check-ups ligesom andre dyr ville. Men det er stadig vigtigt for dig at have en dyrlæge, som du kan gå til, hvis noget kommer op. Én ting at holde øje med er din gerbil adfærd. Hvis din gerbil synes at være syg og lader sin grooming gå og ikke spise, så han har brug for at blive set af dyrlægen med det samme. Du bør også kigge efter hans opførsel med de andre ørkenrotter. Hvis man ikke leger med de andre, så der kunne være et tegn på at noget er galt.
 8. Holde dem travlt

 9. Holde dem travlt - din gerbil vil få brug for at blive underholdt eller han vil arbejde på at finde problemer. Den gode nyhed er, at ørkenrotter normalt er let underholdt. De elsker legetøj. Du er velkommen til at tilføje nogle til deres bur. I modsætning til nogle dyr, er du ikke vil få brug for at tilbringe en arm og et ben på legetøj. Faktisk elsker de fleste ørkenrotter spiller med junk du har omkring huset.
 10. Du kan give dem papir håndklæde eller toiletpapir ruller, når du er færdig med papir på dem, eller for en særlig behandling, du kunne placere nogle ikke-behandlet træ eller tygge blokke i deres bur. Motion vil være vigtigt at opretholde en sund livsstil selv om dette ikke skulle være et problem, fordi ørkenrotter er temmelig hyper dyr.

  Vide hvad man skal give dem at spise og drikke

 11. Vide hvad man skal give dem at spise og drikke - Du vil ønsker at fodre din gerbil en afbalanceret kost eller andet, han kunne lide sundhedsmæssige problemer, da han aldre. Gerbils vil spise næsten alt, selvom de skulle holde sig væk fra opfedning fødevarer, der ikke er godt for dem. Du kan fodre dem færdigpakkede piller, som du køber i enhver butik med et kæledyr afdeling. Dog anbefales det, at din gerbil kost omfatter mere end blot disse pellets. Du kan også fodre din gerbil frugt, grøntsager og små insekter.
 12. For snacks, give dem et par frø, såsom græskarkerner eller solsikkekerner, fordi mens fede, at de absolut elsker dem og få vil ikke ondt, når de bliver gode. Din bedste chance for fodring vil være at placere maden i en tung skål.

  Nogle mennesker drys maden rundt i buret

  Nogle mennesker drys maden rundt i buret, men når du gør dette, ørkenrotter tendens til gå glip af nogle, og det rådner i buret. Som for vand, skal gerbil bur at have en vandflaske vedlagt. Du bør tilføje frisk vand efter behov eller mindst på daglig basis. Du kan kontrollere flasken ved at trykke på slangen. Hvis der ikke dråber af vand kommer ud, så slangen er tilsluttet op, og du nødt til at erstatte flasken straks som jeres ørkenrotter ikke får noget vand.

  Taming dyrene

 13. Taming Dyrene - din gerbil skal være tam nok til at blive håndteret. Du er nødt til at inspicere din gerbil ofte for at sikre, at han er sund og kommer til at bo på den måde. Det betyder, at du nødt til at kigge i hans øjne, og kontrollere farven og slim, sikkert gøre hans næse er ikke blodig, og han er fri bid og ridser fra andre ørkenrotter.
 14. Du bør også tjekke hans tænder, og hans vejrtrækning

  Du bør også tjekke hans tænder, og hans vejrtrækning. Hvis din gerbil er vildt, det vil være svært for dig at gøre dette. De fleste ørkenrotter kommer til at køre, når de ser din hånd ind i buret. Men jo mere du håndterer dem, jo ​​mere accepterer de vil være for dig at røre dem, og jo mere tamme de bliver.