E2y

Hvordan til at passe skotske terriere

Den skotske Terrier er en lille

Den skotske Terrier er en lille, spunky terrier stammer fra Skotland. Men der er ikke noget småt over denne race hjerte. Når en Scottie vælger en ejer, vil denne hund hellige sig helt til denne person. Denne race har nogle meget unikke egenskaber, og det er bestemt ikke den rigtige race for alle. Du skal være sikker på at du kan håndtere omsorgen for en skotsk terrier, før du tilføjer en af ​​disse særlige små hunde til dit hjem.

  1. Scottish terrier hvalpe kan være ganske rap og mere end en smule bossy. Hvis du ikke træne din hvalp at adlyde dig, når han er ung, vil du have problemer senere. Men mens Scottie har brug for en fast hånd, skal du være forsigtig med ikke at råbe ad ham eller straffe ham fysisk. Denne race er faktisk ret følsom og kan ikke håndtere hårdhændet behandling. Hvis du råbe på din Scottie, vil han sandsynligvis begynde at ignorere dig, og han vil bruge en masse tid på mukker i hans seng.

  2. Skotske terriere, ligesom de fleste terriere, elsker at grave. Din Scottie ville være glade for at udgrave en ti mund dyb grøft for dig, så hvis du har frodige haver, være sikker på at du kan indhegner et område af værftet, så din hund kan udøve uden at ødelægge den haveanlæg.
  3. I modsætning til mange andre hunderacer, er den skotske terrier helt uafhængige og selvhjulpne. Hvis du vil have en hund, der plastre sig til din side, kan du ikke ønsker en Scottie. Men dette betyder ikke, at din Scottie ikke ønsker at tilbringe noget tid sammen med dig. Han har bare nogle ting, han ønsker at gøre på egen hånd, ligesom omarrangere hans legetøj kurv eller patruljering værftet.
  4. Scotties er alvorlige tyggere, når de er hvalpe. Vær parat til at bruge en betydelig mængde penge på tygge legetøj. Selvfølgelig vil selv en velassorteret legetøj kurven ikke stoppe de fleste skotske Terrier hvalpe fra bogstaveligt talt tygge på huset. Heldigvis denne adfærd sjældent varer længere end det første år af dit Scottie liv.
  5. Skotske terriere ikke har høje vedligeholdelse frakker, men de har stadig brug for at blive oplært mindst to gange om ugen. Regelmæssig pelspleje reducerer mængden af ​​kaste og hjælper med at holde din hund ser ryddeligt. Hvis du ikke børste løse hår fra din Scottie pels et par gange om ugen, kan du bemærke, at han sluger hår, når han slikker sig selv og derefter få syge.
  6. Mens Scottie er en temmelig sund race generelt, er der nogle genetiske problemer og sygdomme, bør du være opmærksom på. Disse problemer påvirker kun omkring tre til seks procent af den skotske Terrier befolkning og omfatter dårlige knæ, Demodectic sukkerærter, kontaktdermatitis, Hashimotos sygdom, epilepsi og Scottie krampe.

Hvordan til at passe skotske terriere. Scottish terrier hvalpe kan være ganske rap og mere end en smule bossy.
Hvordan til at passe skotske terriere. Scottish terrier hvalpe kan være ganske rap og mere end en smule bossy.

Endelig, så glem ikke, at bare fordi disse små hunde kan synes en smule surly på tidspunkter, betyder det ikke, at de vil være glade udgifter meste af dagen alene. Ingen hund nyder at tilbringe 10 til 12 timer om dagen i et tomt hus. Hvis du ikke vil være hjemme i lange perioder, kan Scottie ikke synes helt så oprevet som andre racer, men han vil stadig være ulykkelig.