E2y

Hvordan til at passe til små hunderacer

At eje en hund er et stort ansvar, også selvom du kun er ansvarlig for en £ 15 Bichon Frise eller en lille Toy Terrier. Små hunde kommer med deres andel af problemer og udfordringer, ligesom større racer gør. Før du gå ud og købe en lille hund, her er nogle potentielle problemer, der kan komme op til små hundeejere, samt måder held at eje en lille pooch.

Hvordan til at passe til små hunderacer. Alle racer er ikke lige.
Hvordan til at passe til små hunderacer. Alle racer er ikke lige.

  1. Alle racer er ikke lige. Siger, at alle små hunde er det samme er en fejltagelse. Pugs er anderledes end Bichon'er, ligesom Doberman Pinscher er anderledes end Labrador Retrievere. Hver hunderace har sin egen personlighed, sine egne hang-ups, sine egne fordele og ulemper. Små hunde kan ikke blive slået sammen, så let, men der er visse lighedspunkter, som gør det let at tale om små hunde som helhed.
  2. Barking. Ikke alle små hunde Yip og bark, men mange gør. Du vil ikke se en mops gøen voldsomt på postbud, men mange en puddel og terrier vilje. Som regel. Små hunde gø Før du køber en lille hund, så spørg opdrætteren og gøre forskning i racens disposition til gøen. Nogle racer, der er berygtede kræmmere er Bedlington Terrier, Border Terrier, Jack Russell Terrier, Cairn Terrier (kan du se en tendens her?), Chihuahua og Gravhund. Stædig. Hvis du får en Barker, er alt ikke tabt. Du er nødt til at træne hende til at forblive i kontrol og begrænse hendes støj og dårlig opførsel. Nogle racer er mere "opdrages" end andre. For eksempel er Bichon'er, maltesiske og Havanese racer intelligent og kan lide at blive undervist. Terriers, i det store og, kan være stædig og træning vil tage tålmodighed. Må forskning på dit valgte race før dit køb.
  3. Beskyttende og trængende. Mange små hunde er af natur, beskyttende og klæbende til deres ejere. Skødehunde ønsker at gøre bare ønsker deres navn antyder. Disse hunde er ikke den slags til at blive lukket ud af huset for dagen til at slappe af i hundehus, de ønsker at være sammen med dig 24-7. Igen er det ikke alle skødehunde er som dette, men husk, at der er en grund til de kaldes skødehunde. Nogle hunde berygtet for at være klæbende til deres forældre er Bichon Frise, den maltesiske, Yorkshire Terrier, og Shih Tzu.
  4. Sundhedsproblemer. Racehunde i de mindre racer tendens til at have sundhedsmæssige problemer baseret på det faktum, at de er avlet til at være små med infantile træk. Ortopædiske problemer og hjerte komplikationer er to af de mest almindelige problemer for små hunderacer. Nogle små hunde har problemer med knoglerne i knæleddet. Denne betingelse, kendt som Calvé-Legg-Perthes, begynder, når lederen af ​​lårben knogle af et eller flere af benene dør og som et resultat det ene ben er kortere end de andre. En portosystemisk Shunt kan plage små hunde så godt. En "PSS" er en unormal blodkar, der giver blod til at omgå leveren. Denne tilstand kan være dødelig, hvis ikke er markeret.
  5. Mand eller kvinde? Hanner lider Calvé-Legg-Perthes i en 4 til 1 ratio. Andre helbredsproblemer påvirker kvindelige hunde mere end hanhunde, som en portosystemisk Shunt. Spørg opdrætteren om fælles lidelser for den specifikke race du søger ind.
  6. Lang levetid. Mindre hunde lever længere i almindelighed end store hunde. Hvis du tror, ​​du kun vil have en hund i den korte tid, bedste ikke købe en chihuahua hvalp-de er de længstlevende hunden.
  7. Grooming. Nogle små hunderacer, herunder maltesiske, Havanese, Bichon Frise, puddel, Papillon, og Pomeranian brug for konstant hårpleje. Håret af disse hunde har en tendens til virvaret og få sammenfiltret, så daglige pensler og ugentlig eller hver anden uge grooming er nødvendig. Sørg din pung har råd til denne konstante hår opmærksomhed, da hunden groomers ikke er billige i disse dage.
  8. Fode. Af natur er små hunde fode. Hvis du har uregerlige børn eller andre store kæledyr, mindre racer, især legetøj racer, kan føle sig truet. I nogle tilfælde kan deres liv være i fare, hvis mennesker ikke er forsigtig. Hvis din husstand ikke er velordnet nok til at holde et lille kæledyr rundt (af frygt for at træde på det!), Ikke får en lille hund. Dit hjem kan være mere velegnet til en Labrador eller en Golden Retriever.
  9. Generel pleje til din hund. Små hunde, som regel brug for konsekvente opmærksomhed. De, ligesom alle hunde har brug for mad på et regelmæssigt planlagte tid, og vand til rådighed på alle tidspunkter. Små hunde, visse racer i særdeleshed, har brug for regelmæssig pleje. Mange af de typer af hunde, der falder i legetøjet, terrier, og tekop kategorier, har brug for uddannelse, så de ikke bliver forkælet og aggressive over besøgende. Når din hund er en hvalp, er du nødt til at indgyde ordentlig manerer, uanset hvor lille hun er.

Bare fordi racen du vælger har et ry for at gø

Bare fordi racen du vælger har et ry for at gø, bliver klæbende, eller har sundhedsspørgsmål, betyder ikke, din hund vil. Ligesom med børn, handler det om opdræt. Hvis du lære din hund at være selvforsynende (så meget som en hund kan), ikke at tigge (ved ikke at fodre hende madrester), og hvis du opretholde en sundheds øvelse regime og kost for Fido, kan du være alle sæt. Så vær opmærksom på, hvad en lille hund kan bringe til dit hjem, men være parat til at forme dit dyr i pet af dit valg med en ordentlig uddannelse.