E2y

Hvordan til at passe til store hunderacer

Store hunderacer generelt vejer mere end £ 50

Store hunderacer generelt vejer mere end 50 lbs. og omfatter en bred vifte af racer som tysk Shepherds, Rottweilere, Dobermannen, Greyhounds, og gylden eller Labrador Retrievers. Store hunderacer gøre vidunderlige kæledyr, men på grund af deres størrelse, er der nogle specielle overvejelser for deres kæledyr pleje.

 1. En god kost fødevarer af høj kvalitet specielt lavet til store hunderacer er afgørende. Den indeholder den korrekte ernæringsmæssige balance er nødvendig for den store hund metabolisme, har ofte additiver til fælles sundhed, og jo større foderpille størrelse fremmer ordentlig tygge og tilfredshed. Når du vælger en hund mad, huske din hunds alder, vægt og aktivitetsniveau. Stor race hvalpefoder bør gives til hvalpe af store racer i de første 18 måneder på grund af deres langsomme modning sats og enorm vækst. Store hunde nå alderdommen hurtigere end små hunde, derfor ved 5-6 års alderen, bør en stor race hund skal fodres en højtstående typen hundemad. Hvis du er usikker på, hvilken type af fødevarer er rigtige for din hund, så spørg din dyrlæge. Vær forsigtig med ikke at fodre din hund for meget. Mens fedme er skadeligt for alle hunde, kan det være endnu mere i store hunde, hvis samlinger er allerede understreget og kan være disponeret for hjertesygdomme. Brug et målebæger til nøjagtigt at bestemme måltid portioner og praksis moderation, når at give din hund godbidder eller madrester.
 2. Se dyrlægen en gang om året for en check-up og vaccinationer. Visse medicinske tilstande forekommer hyppigere i store hunderacer. Heriblandt:
  • Hoftedysplasi - En arvelig tilstand, hvor hofteleddet er ustabilt, hvilket fører til degeneration af joint selv og forårsager smerter, stivhed og unormal gangart, når du går.
  • Slidgigt - Den betydelige størrelse og vægt af store hunderacer understreger leddene, hvilket fører til slidgigt.
  • Knoglekræft - Bone kræft er fundet næsten udelukkende i store hunderacer. Det er normalt udvikler først i benet, der forårsager halten, derefter spreder sig til andre organer.
  • Hypothyroidisme - Hypothyroidisme forårsager hårtab, sløvhed, og vægtøgning.
  • Hjertesygdom - Aortastenose og dilateret kardiomyopati er to typer af hjertesygdomme, der forekommer hyppigere i store hunderacer og resulterer i hjertets manglende evne til passende pumpe blod til resten af kroppen.
  • Bloat - Bloat forekommer i dyb overkrop store hunde og er forårsaget af maven fyldning med gas og eventuelt rotere. Dette er en livstruende tilstand, der opstår inden for få timer fodring. Det kan forhindres ved at fodre din hund mindre måltider i løbet af dagen i stedet for én stor måltid og ved ikke at udøve din hund inden for en time fodring.
 3. Vær sikker på din hund får masser af motion for at forebygge eller behandle mange af de medicinske problemer, der findes i store hunderacer samt bremse fedme. Hyppig motion mindsker kedsomhed, angst og rastløshed, som kan forårsage destruktiv adfærd hos hunde. En utilfredshed stor hund kan gøre en hel del af skader på huset eller gården.
 4. Tag din hund til en lydighed uddannelse klasse. For en stor hund, ikke kun en god uddannelse vil forhindre skader på sig selv og andre, men vil lære gode manerer for at interagere med mennesker og andre hunde. Når en lille hund hopper op på nogen til at hilse på dem, kan det være sød, men når en £ 70 Golden Retriever gør det, kan nogen komme til skade. De fleste store hunderacer er ganske social og tørster regelmæssig interaktion med familien, så de ikke ville gøre godt forvist til et hundehus i baghaven.
 5. Dit stor race hund vil brug for nogle særlige forsyninger til hans pleje. En forhøjet hund feeder vil gøre det mere behageligt for din store hund til at spise samt reducere gulping af luft, som kan føre til bloat. Vær sikker på din store hunds snor og halsbånd er holdbare nok til at modstå at bryde, når han trækker, og kraven er bred nok til at forhindre at skære ind i huden. Da du ikke kan bade en stor hund i vasken, en håndholdt sprøjte til bruseren eller udendørs slange er bekvemt for badetid. Køb din store race hund stor, holdbare bolde, legetøj og tygger, der ikke udgør en kvælningsfare. For eksempel bør kugler ikke være mindre end en tennisbold, måske endda større, afhængigt af størrelsen af ​​din hund.

Hvordan til at passe til store hunderacer. En god kost fødevarer af høj kvalitet specielt lavet til store hunderacer er afgørende.
Hvordan til at passe til store hunderacer. En god kost fødevarer af høj kvalitet specielt lavet til store hunderacer er afgørende.

Store hunderacer har tendens til at være loyale, venlig og meget sociale dyr, og med den rette pleje, kan være en vidunderlig tilføjelse til din familie.