E2y

Hvordan til at passe tudser

Pet tudser betragtes magiske kæledyr af nogle mennesker og knytte dem til velstand, frugtbarhed og kærlighed. Nogle mennesker kan have en modvilje mod padder grund af den skræmmende udseende og foretrækker mere luftige pels af pattedyr kæledyr men i modsætning til varmblodede dyr, er tudser lettere at tage sig af fordi de har tendens til at være stationær meste af tiden. Desværre nogle af de mest populære kæledyr tudser er i randen af ​​udryddelse i naturen på grund af overdreven kæledyr handel så vælge at kigge efter en licenseret tudse farm at købe din egen kæledyr tudse. Her er nogle tips for dig at huske i omsorgen og vælge dit kæledyr tudse:

 • Vælg den tudse der passer dig bedst. Hvis du er nybegynder i at tage en tudse som kæledyr, bør du først gøre nogle forskning om dem. Den mindre tudser ville være nemmere at håndtere. Tjek disse arter, der er gode valg for tudse ejer begyndere:
  • Dwarf frøer - Det er lettest at holde, fordi de er meget små, aktive og akvatiske. Du ville have en pulje i hans habitat.
  • Oriental Fire bellied frøer - Disse frøer er semiakvatiske.
  • Hvids løvfrøer - Disse frøer er meget inaktive og terrestrisk.
 • Du bør altid huske på, at tudser er bange for mennesker på grund af deres opfattelse i størrelse. Vær meget forsigtig med at bruge dem til at vinde deres tillid.
 • Giv en naturtype. Tudser er meget følsomme over for affald og kemikalier i miljøet. Vask aldrig akvariet med sæbe, men brug kun vand og en ren svamp til at skrubbe det. Efter akvariet er tør, tilsættes i den mest naturlige habitat set-up af sten, mos, små buske og et område for vand - hvis dit tudse kræver det. Spørg din dyrlæge til at hjælpe dig en liste over de ting, der skal være i hans habitat. Tudser har brug for en relativt fair luftfugtighed og sollys. Du bør give et låg til dit akvarium, men vær sikker på ikke at lukke den helt, fordi din tudse ville bruge luft for at leve! Det ville være bedst at få dem akvarium dækker med ventilation lameller.
 • Giv din tudse en god naturlig kost. Hvis du vride sig ved synet af insekter eller fejl, ville det være tid til at eliminere denne frygt. Din tudse har brug for sin naturlige kost og dem er insekter som græshopper og orme. Bigger tudser har brug for mus i deres kost. Gør din forskning på hvor stor tudse ville være i hans voksne år. Hvis du ikke ønsker at håndtere mus, får den tudse, der stadig er lille som en voksen.
 • Få en god dyrlæge. Din tudse skulle veterinære pleje så godt. Når du har bragt dit tudse hjem, skal du sørge for at komme forbi din dyrlæge for at få ham tjekket for sygdomme eller eventuelle infektioner, der kan forværre hvis de efterlades uden opsyn. Spørg din dyrlæge til andre tips til at gøre for at sikre sit helbred. Spørg om fodringshyppighed og bortskaffelse af affald og tegn eller advarselssignaler, hvis din tudse er kvalme.

At eje en tudse kan være meget givende

Hvordan til at passe tudser. Vælg den tudse der passer dig bedst.
Hvordan til at passe tudser. Vælg den tudse der passer dig bedst.

At eje en tudse kan være meget givende. Tudser er afslappende at se på i deres "mini skov" habitat. De minde om, at små skabninger fortjener livet og naturen og miljøet bør bevares for folk at nyde i en større målestok.