E2y

Hvordan til at planlægge baby shower spil

Når du er vært for en fest, du har en masse at gøre

Når du er vært for en fest, du har en masse at gøre. Ud over at sende invitationer, udsmykning placering og planlægning for forfriskninger, skal du give en vis form for underholdning. Hvis den part, er en baby shower, er det almindeligt at spille et par dumme spil. Her er et par at overveje:

Hvordan til at planlægge baby shower spil. Hvad er til frokost Spil:?
Hvordan til at planlægge baby shower spil. Hvad er til frokost Spil:?

  1. Shhh spil: Da hver gæst ankommer, give dem en billig halskæde til at bære (part levering butikker sælger en nice sortiment). Instruer alle gæster at forsøge ikke at bruge ordet "baby". Hvis en gæst overhører en anden person siger "baby", de får til at tage hende halskæde. Den person med flest halskæder i slutningen af ​​partiet vinder.
  2. Alphabet baby navne: Giv hver gæst et ark papir med bogstaverne i alfabetet i listeform. Instruer gæsterne til at nedskrive en baby navn, der begynder med hvert bogstav. Den første til at fuldføre hendes liste vinder.
  3. Baby picture spil: Spørg gæster til at give dig med baby billeder af sig selv forud for festen. Placer hvert billede på en nummereret bord til at vise på bruseren. Spørg hver gæst til at gætte identiteten af ​​hver barn - den person med den mest korrekte gæt vinder. Det kan være nyttigt at have dine gæster bære navneskilte, hvis der er mennesker til stede, der ikke kender hinanden.
  4. Huskespil: Fyld en kasse med diverse babyudstyr, såsom en ble, rangle, små sokker, bidering, flaske, sut, små legetøj osv. Vis alle gæsterne indholdet af kassen og derefter lukke den op. Spørg dine Festdeltagere til at lave en liste over alle elementerne. Den, der huskede fleste punkter vinder.
  5. Voksende mave spil: Pass omkring store ruller af bånd og bede hver gæst til at skære et stykke, som de mener ville passe omkring maven af mor-til-være og markere båndet med hendes navn. Pass alle bånd til den potentielle mor til at prøve - den gæst der gættede de nærmeste vinder.
  6. Gættelegen: Fyld en stor krukke med små slik og har hver gæst nedskrive deres bedste gæt på hvor mange stykker krukken indeholder. Den person, der kommer tættest vinder slik.
  7. Lucky plade: Denne ene er virkelig simpelt. Tegn et smilende ansigt på bunden af ​​en dessert plade. Efter forfriskninger er blevet forkyndt, bede hver gæst til at kigge under deres plader. Den ene med det smilende ansigt vinder.
  8. Hvad er til frokost Spil:? Køb et dusin diverse krukker af babymad og ved hjælp af en permanent markør, nummer toppen af hver krukke 1-12. Lav en liste over indholdet af hvert nummereret krukke, derefter fjerne og kassere etiketterne. Pass glassene rundt og bede gæsterne til at gætte indholdet af glassene uden at åbne dem. Den person med den mest korrekte gæt vinder.

Ud over de traditionelle spil, kan det være rart at bruge baby shower som en mulighed for at skabe en flot minde for barnet. Køb en god kvalitet blank bog og videregive den rundt i lokalet, beder hver gæst til at skrive en besked til den nye baby eller lidt råd til de nye forældre.